Parim aeg piknikuks

Britt Rosen
, Arteri toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Improviseeri: hea ilma ajel sündinud välkpiknikule võib kaasa haarata söögi- ja joogipoolist, mis tundub parasjagu meelepärane.
Improviseeri: hea ilma ajel sündinud välkpiknikule võib kaasa haarata söögi- ja joogipoolist, mis tundub parasjagu meelepärane. Foto: Andra Kalda

Suvel kisub linnakivide vahelt ära – ka rohelusse einet võtma. Kokaraamatute autor, toidublogija ja -fotograaf Andra Kalda jagab retsepte, mida piknikukorvi kaasa pakkida.

Eluaeg söögitegemist nautinud Andra Kalda, kes kirjutanud ja üles pildistanud õige mitu kokaraamatut (nt «Kaval kokk», kahasse Ragne Värgiga «Retseptisahtel käsitöökapis») ning peab blogi «Pliidi taga» (pliiditaga.blogspot.com) ja avaldab oma retsepte ka Tarplani Kaubanduse blogis (www.tarplan.ee/RETSEPTIBLOGI), peab üheks popimaks-mõnusamaks piknikutoiduks võileibu. Eriti selliseid uhkeid, toekaid ja mitme kihiga, mille tarvis võiks kaasa võtta mitmesuguseid saiu, leibu ja kukleid ning katteid ja täidiseid. «Nii saab igaüks enesele meelepärase võiku kokku panna,» ütleb Andra. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles