Üks fakt, mida paljud mehed oma partneri välimuse kohta ei tea

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Enam kui pooled naistest pole partnerile kunagi paljastanud, milline on nende tõeline juuksevärv. Suurbritannias läbi viidud küsitlusest selgus, et 54 protsenti naistest värvib pidevalt oma juukseid ja seetõttu pole nende kallimatel aimugi, mis värvi on naiste juuksed tegelikult.

Cheryl Fernandez-Versini
Cheryl Fernandez-Versini Foto: SCANPIX

Peamine põhjus, miks naised juukseid värvivad, on selleks, et varjata halle juuksekarvu. 74 protsenti naistest tunnistas, et nemad on kodus halle juuksekarvu lausa peast välja tõmmanud, et kallim neid ei märkaks, kirjutab Daily Mail.

Isegi 32-aastane Briti lauljanna Cheryl Fernandez-Versini on tunnistanud, et tema tõmbas välja esimese halli juuksekarva, mida ta oma kiharates märkas. «See pole ju midagi erilist, ma olen leppinud sellega, et juuksed lähevad halliks, aga ma tõmbasin selle karva ikkagi välja,» sõnas naine.

Suurbritannia küsitlus aga paljastas sedagi, et ka mehed pelgavad halle juuksekarvu. Nimelt 52 protsenti meestest tunnistas, et nad on salaja halle juuksekarvu peast välja tõmmanud. 32 protsenti meestest ütles, et nad on varjanud kiilaks minemist pea paljaks ajamisega või soengu muutmisega.

Mehed nimetasid oma suurima eeskujuna David Beckhamit. 40-aastane Beckham ütles hiljuti ühes intervjuus, et tema on oma habet värvinud selleks, et nooruslikum välja näha. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles