Soovitusi, kuidas reisile minnes kosmeetikat kaasa pakkida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naistele meeldib alati palju kosmeetikat kaasas kanda ja reisides ei tehta erandit. Siiski on praktiline kohvrit pakkides väga hoolega läbi mõelda, mida sul vaja läheb ja mida mitte.

Tihti on naistel reisides kaasas suur kotitäis erinevaid meigivahendeid, kreeme ja muid tarbeid välimuse eest hoolitsemiseks. Kuid enamasti ei lähe neid kõiki asju vaja ja neid tassitakse mõttetult kaasas. Genius Beauty annab soovitusi, mida reisile minnes ja kosmeetikat kaasa pakkides tuleb silmas pidada:

  • Reis ei ole õige aeg eksperimentideks

Paljud naised arvavad, et kauaoodatud puhkusreisi ajal on rohkem aega enda eest hoolitseda. Seega võetakse kaasa ka sellised ilutooteid, mida nad tavaliselt ei kasuta, näiteks juuksemaski või muid riiulil tolmukoguvad tooteid. Kuid tuleb siiski meeles pidada, et reis ei ole õige aeg ilueksperimentideks. Need tooted võtavad ära palju väärtuslikku ruumi kohvrist ning tegelikkuses ei ole aega ka nende kasutamiseks.

  • Piirdu ainult hädavajalike asjadega

Isegi kui oled harjunud kaks korda nädalas juuksemaski kasutama, siis ei ole mõistlik seda reisile kaasa võtta, sest ka ilma selleta saab väga edukalt hakkama. Võõras kohas viibides ei ole aegagi, et viia läbi pikki iluprotseduure. Seega tasub maha jätta näiteks ka näomaskid. Lisaks tasub analüüsida oma varasemaid puhkusreise − mis tooteid on sul hädasti vaja läinud ja mida sa ei kasutanud üldse?

  • Pane tooted väiksematesse pudelitesse ja purkidesse

Kui sinu lemmik kosmeetikatooteid ei müüda väiksemates pudelites või purkides, siis on mõistlik neid ise kompaktsemalt ümber hoiustada. Vahel on ka poodides müügil spetsiaalseid plastikanumaid, kuhu saad panna sisse reisil vajamineva koguse šampooni või kreemi, ning mida on mugav kaasas kanda.

  • Kasuta testreid

Paljudel on koju kogunenud mitmete kosmeetikatoodete testreid. Kui muidu inimesed tavaliselt unustavad neid kasutada, siis reisile minnes on mõistlik need suuremate iluvahendite asemel kaasa võtta. Alati on võimalus ka kosmeetikapoodidest või apteekidest testreid küsida − nii tehes võid säästa kohvris väga palju ruumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles