Üllatav vananemisvastane vahend, mis leidub magamistoas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ükskõik, kas oled 20-aastane või 80-aastane, siis sinu eesmärk on ikka võimalikult noor välja näha. Tänapäeval on saadaval mitmeid vananemisvastaseid kreeme ja imeseerumeid, aga üks asi sinu magamistoas aitab sul nahatüübist olenemata kortse vältida.

Usu või mitte, aga sinu padi mängib kortsude ennetamisel väga suurt rolli, kirjutab Youbeauty. Kas oled kunagi üles ärganud niimoodi, et padjapüür on jätnud näole jutid? Kare puuvill on terve öö pehme näonahaga kokkupuutes, mis jätavad näole kerged triibud, mis omakorda võib kaasa tuua püsivad kortsud.

Selle pärast on oluline investeerida siidist padjapüüri, et vältida enneaegset vananemist. Tänu sellele on nägu terve öö hea pehme pinna peal ja nahk püsib niisutatuna. Puuvill kuivatab nahka ja tänu sellele ei pruugi ka enne magamaminekut peale kantud kreemid nii hästi toimida. Seega võimaldab siidist padjapüür ka vananemisvastastel kreemidel ja seerumitel paremini toimida. Lisaks ilusamale näonahale on tänu sellele ka juuksed hommikuti kergemini hooldatavad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles