Meestele: kuidas naist vaid kolme sõna abil õnnelikuks teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naised pole tegelikult nii keerulised, kui mehed arvavad. Kui mees soovib, et naine tunneks end armastatu ja hinnatuna, peaks mees naisele aeg-ajalt ütlema seda, mida naine soovib kuulda. 

Selline teguviis rõõmustab ka meest ennast, sest kui naine tunneb, et teda armastatakse, tekitab see mehele vaid häid emotsioone. Lisaks kõige tuntumale kolmesõnalisele lausele – «ma armastan sind» – on veel palju lühikesi lauseid, mis naistele palju rõõmu teevad, kirjutab Elite Daily.

1. Ma armastan sind. Mõnes mõttes on see lause veidi kulunud, kuna praegusel ajal armastatakse paljusid asju alates oma nutitelefonist kuni lemmikkingadeni. Aga miski ei suuda asendada neid kolme sõna, kui need on öeldud siiralt ja kallimale silma vaadates.

2. Sina oled õige. Lisaks sellele, et naine tahab kuulda, et teda armastatakse, tahab ta ka teada, et ta on mehe arvates ainuõige valik. 

3. Suudle mind juba! Naisele meeldib, kui mees haarab ohjad ja suudleb naist ootamatult. Aga seda tuleb teha õigesti: pikalt ja kirglikult.

4. Sina oled parim. Kujuta ette, et oled pikka aega olnud suhtes inimesega, kellega sa saad kogu aeg käituda iseendana ega pea teesklema ning ta tunnustab sind, öeldes, et sa oled tõepoolest parim. Kas see ei tekita mitte imelist tunnet?

5. Ma igatsen sind. Koos olles on mõnus pugeda teineteise kaissu ja hingata ühes rütmis. Vahel on ka hea eraldi olla, kuna siis saate mõlemad aru, kui väga te teineteise seltskonda taga igatsete.

6. Paki oma asjad! Võiks ju arvata, et see viitab lahkuminekule, kuid tegelikult võiks sellise lausega teha naisele kena üllatuse ning viia teda mõnele lõõgastavale reisile. Reisimine on alati tore ning uues olukorras näete ka teineteist uues valguses.

7. Tere hommikust, kaunitar. See on üks ilusamaid lauseid, sest kui muidu peidavad naised oma loomulikku ilu meigikihi alla, siis hommikuti, ilma meigita ja sassis juustega, näeb naine täiesti naturaalne välja. Ära kunagi karda naisele sel hetkel öelda, et ta näeb sinu arvates ilus välja.

8. Tahad minna poodidesse? Naistele meeldib poodides käia ja ilusaid asju vaadata, aga naised teavad, et meestel pole tavaliselt piisavalt kannatust, et paar tundi kaubanduskeskuses veeta. Näita naisele, et sa oled nõus tema nimel oma aega ohverdama ja vii teda poodidesse.

9. Ma olen suhtes. Mõned mehed on sellised, et kui nad lähevad sõpradega baari ja kui mõni naine astub neile ligi ja hakkab flirtima, läheb mees sellega kaasa. Tõeliselt head mehed on aga need, kes ütlevad kohe, et nad on juba suhtes ega ole uutest tutvustest huvitatud. See näitab, et mees võtab teie suhet tõsiselt.

10. Olgu, sinu võit! Naistel on ju teadupärast alati õigus, kas pole? Isegi, kui mees pole sellega nõus, võib vahel naisele heameele tegemiseks järele anda.

11. Tegelen sellega ise. Edukas mees on väga atraktiivne ja ka inspireeriv, sama kehtib ka eduka naise kohta. Mees ei pea tingimata naisest rohkem raha teenima, aga vahel mõjub see väga seksikalt, kui mees on piisavalt küps ja intelligentne, et rahaasjad enda kanda võtta.

12. Äkki kolime kokku? Ühise kodu loomine tähendab suhtes sammukese edasi astumist. Selline pakkumine näitab naisele, et mees armastab, tahab ja hindab teda ning võimalik, et tulevikus on kuulda ka pulmakellade häält.

13. Valmistan meile õhtusöögi. Öeldakse, et mehe südant on kerge võita talle süüa valmistades. Ent tegelikult avaldab naistele väga suurt muljet see, kui mehed oskavad süüa valmistada (mitte ainult muna praadida).

14. Sa oled imekaunis. Naised näevad oma välimuse kallal tavaliselt rohkem vaeva kui mehed ja see mõjub väga hästi, kui mees naise pingutusi vääriliselt ka tunnustab. Lihtne, ent siiras kompliment võib pikaks ajaks naeratuse näole tuua. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles