Kuidas kanda põsepuna nii, et see püsiks terve päeva peal?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Soojade ilmadega kaasneb ka rohkem higistamist, mis võib meigi ära rikkuda. Kui armastad kasutada põsepuna, aga see kulub kiiresti ja ebaühtlaselt maha, siis tasub järgida teatuid soovitusi.

Olenemata sinu nahatüübist on võimalik põsepuna niimoodi peale kanda, et see püsiks kaua ilusti peal, kirjutab Good Housekeeping. Selleks tuleb kinni pidada järgnevatest soovitustest:

Niisuta nahka

Kui tahad, et põsepuna jääks kindlamalt sinu naha peale, siis alati tasub enne selle pealekandmist oma nägu pesta ja kreemitada, isegi kui sul on rasune nahk. Kuival ja rasusel nahal püsib meik halvemini peal, seega on oluline naha eest hoolitseda.

Kasuta meigialuskreemi ehk primerit

Meigialuskreem tekitab nahale siledama pinna ja aitab meigil kauem peal püsida. Seda on eriti oluline kasutada suvel, kui nahk higistab rohkem.

Pane põsepuna alla vedelat jumestuskreemi

Vedel jumestuskreem loob nahale pinna, kuhu põsepuna saab ühtlaselt sulanduda, mis muudab tulemuse loomulikumaks ja säravamaks ning see püsib kauem peal.

Kasuta meiki kinnitavat spreid

Meigikinnitus-sprei aitab hoida meiki ilusana peal terve päeva ilma nahka kuivatamata. Seega on selle kasutamine hea viis, kuidas pikaks ajaks hea väljanägemine kindlustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles