Üheksa märki, et sinu partneri ja tema naissoost sõbra vahel on midagi enamat

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Isegi kui su partner on kinnitanud, et tema lähedane naissoost tuttav on «ainult sõber», siis alati ei pruugi see nii olla. Kui sul on endiselt sisetunne, et midagi on valesti, siis tasub seda kontrollida.

YourTango toob välja üheksa selget märki, et su partner ja tema naissoost sõbra vahel on midagi enamat:

1) Mees räägib temast suure õhinaga

Kui su partner räägib oma naissoost sõbrast, siis tema silmad hakkavad särama ning tal on eriline pilk, mis peaks kuuluma ainult sulle. See on pilk, mis on iseloomulik armunud mehele.

2) Mees pöördub oma muredega tema poole

Sina oled tema partner, seega sina peaksid olema esimene inimene, kellele ta oma probleemidest räägib. Kui ta aga pöördub selle asemel oma naissoost sõbra poole, siis on see ohumärk. See näitab, et tema pakub talle rohkem emotsionaalselt tuge kui sina.

3) Mees otsib võimalusi, et temaga ilma sinuta aega veeta

Kui su partner ja tema naissoost sõber veedavad palju aega kahekesti, siis jälgi nende käitumist tähelepanelikumalt. Nad võivad oma käitumist õigustada, aga ikkagi võib olla midagi valesti. Seega järgmine kord paku välja, et liitud nendega.

4) Sa leiad mehe kodust naise asju

Kui naise asju on väga palju, siis mees võib selle peale tulla välja vabandusega, et tema «sõbrannal» on enda kodus ruumipuudus ja hoiab ajutiselt oma asju tema juures. Ole ettevaatlik ja võta seda tõsise ohumärgina, eriti kui hakkad leidma naise isiklikke asju mehe kodust.

5) Mees aitab teda mehiste töödega

Kas tema sõbranna pöördub kohe sinu partneri poole, kui tema auto läheb katki või kui kodus juhtub midagi? Siis võib olla tegemist suure ohumärgina, et nad on lähedasemad, kui su mees väidab, et nad on.

6) Mees ei võta sinu ees tema kõnesid vastu

Kõige hullem on siis, kui mees jalutab temalt kõne saades sinust eemale, et saaks privaatselt rääkida. Kui ta ei taha, et sa nende vestlust pealt kuuled, siis on tõenäoliselt nende vahel midagi enamat kui sõprus.

7) Mees on kade, kui tema sõbranna käib kohtingutel

Mehe silmis ükski teine mees pole piisavalt hea tema «sõbranna» jaoks ning ta kritiseerib sulle neid mehi, kellega ta kohtamas käib. Sellest võib järeldada, et mees on armukade ja naine tähendab talle midagi enamat.

8) Neil on omavahel saladusi

Kui olete ühes seltskonnas ja sa tajud, et su partneril ja tema sõbrannal on omavahel teatud saladusi või omavahelisi nalju, siis on ka see ohumärk. See võib tähendada, et nende vahel on teatud eriline side.

9) Mees valetab sulle seoses oma sõbrannaga

Kui su mees teab, et sa kahtlustad tema sõbrannat, siis võib ta hakata seoses temaga valetama või jätta osa asju rääkimata. Näiteks kui ta hakkab sinu eest temaga kokkusaamist varjama, siis võib olla nende vahel midagi enamat.

Kui sa otsustad jääda sellisesse suhtesse, kus mees on teise naisega väga lähedane, siis pead kehtestama oma piirid. Ütle mehele, mida sa arvad nende sõprusest. Kui mees ei ole nõus sinu tunnetega arvestama, siis mõtle, kas on mõtet sellises suhtes üldse olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles