Ilusaid asju, mida oma kallimale öelda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Aeg-ajalt on oluline oma partnerile sõnadega kiindumust ja armastust avaldada. Lisaks tavalisele «ma armastan sind», võib ka teiste ütlustega oma kallima tuju paremaks teha.

Mõnikord on oluline võtta aeg maha ja mõelda, mida sinu suhe ja kallim sulle tegelikult tähendavad. The Huffington Post annab nõu, mida võiksid oma kallimale öelda:

1. «Sa oled nii kuum!»

See on seksikas versioon sellest, et su kallim näeb hea välja ning sa tunned tema vastu suurt külgetõmmet.

2. «Ma olen sinusse täna rohkem armunud kui ma olin eile.»

See tähendab, et sa armud temasse iga päev aina rohkem ning hindad ja teadvustad seda.

3. «Sa ajad mind tohutult naerma!»

Huumorit ei tohi paarisuhetes alahinnata ning sinu kallimale on kindlasti suur kompliment, et ta oskab sind naerma ajada ning sa naudid seda.

4. «Ma armastan su keha!»

Millal ütlesid midagi sellist oma partnerile? Ta võib küll teada, et armastad teda, aga mitte seda, et sa endiselt ihaldada ka tema keha. Seega tuleb seda öelda!

5. «Ma ei salli täna mitte kedagi, aga sinuga ma suudan olla.»

Mõnel halvemal päeval võivad kõik inimesed sind närvi ajada, aga sinu kallim on ikka see, kelle läheduses on hea olla. Vahel võib selline tähelepanek mõjuda suure komplimendina.

6. «Mulle meeldib näha sind jooksmas/rääkimas/pilli mängimas/pilti tegemas.»

Oma partneri igapäevaste tegevuste tähelepanemine ja hindamine suurendab teievahelist lähedustunnet veelgi. Tuleta oma kallimale meelde, mis sulle kõik tema juures meeldib!

7. «Ma armastan seda, kui me räägime, aga ka seda, kui me oleme vaikuses.»

Kui tunned ennast hästi ka oma kallimaga vaikuses istudes ning õnnelikuks olemiseks ei pea kogu aeg rääkima, siis on see tõeline armastus.

8. «Sa näed praegu parem välja kui siis, kui esimest korda kohtusime.»

Vananemine ei meeldi mitte kellelegi ning selle pärast on hea teha ka selliseid komplimente. Eriti hea on, kui juhid tähelepanu mingile kindlale kehaosale, mis vanusega on muutunud ilusamaks.

9. «Ma armastan sind!»

Lihtsuses peitub võlu. Võta aeg maha, vaata talle silma ja ütle võimalikult siiralt just see fraas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles