Kuidas muuta kaenlaaluseid ilusamaks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suvel tahaks ilma varrukateta kleite ja särke kanda, aga selleks võiksid kaenlaalused kenad välja näha. Paljudel naistel võib selles piirkonnas olla nahk teist tooni kui ülejäänud kehal, kuid seda iluviga pole sugugi keeruline parandada.

Mida teha, et kaenlaalused näeksid ilusamad välja? Marie Claire jagab selles osas nõuandeid.

1. Lase kaenlaaluseid vahatada

Kaenlaalune nahk võib olla teist tooni sellepärast, et pisikesed tumedad karvad kumavad läbi kõige pealmise nahakihi. Vahatamine peaks selle probleemi lahendama ja sa ei pea enam käsi piinlikult külgedel hoidma.

2. Kasuta koorivat kreemi

Naha koorimine on terve keha jaoks oluline, kuna sel viisil saab eemaldada surnud naharakke. Surnud naharakud võivad samuti muuta kaenlaaluse naha tooni. Kasuta spetsiaalset koorivat kreemi 3-4 korda nädalas ja peagi märkad, et su kaenlaaluste naha värvi on muutunud.

3. Vaheta deodoranti

Mõned deodorandid sisaldavad koostisosi, mis ärritavad kaenlaaluseid ja muudavad naha tumedamaks. Proovi vahelduseks õrnale nahale mõeldud deodoranti.

4. Pöördu nahaarsti poole

Veel üks põhjus, miks kaenlaalused võivad olla teist tooni, on see, et su keha toodab ärrituse tõttu liiga palju melaniini. Nahaarst võib sulle välja kirjutada sobivad kreemid, mis pakuvad rakkudele leevendust ja vähendavad melaniini ületootmist. Ärrituse vältimiseks võiksid proovida mõnda karvaeemaldusmeetodit, mis ei mõju nahale niivõrd karmilt.

5. Eelista naturaalseid vahendeid

Mitmed looduslikud valgendavad vahendid võivad muuta ka kaenlaaluste naha tooni. Sega kokku sidrunimahl, kurkum, jogurt ja mesi ning kanna segu oma kaelaalustesse. Lase 10 minutit mõjuda ja loputa. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles