Suvised probleemid, mida mõistavad trennilembesed naised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suvi on imetore aeg, sest ilmad on mõnusad ja saab sõpradega lõbusaid asju teha. Lisaks sellele on suvel ka treenimiseks palju rohkem võimalusi kui talvel, aga tuleb tunnistada, et suvisel treeningul võivad olla omad miinused.

Shape.com tõi välja suvised probleemid, mida mõistavad vaid need naised, kes armastavad trenni teha.

1. Higistades võib päikesekaitsekreemi silma minna ning paneb silmi kipitama ja sügelema.

2. Suvel väljas treenides ei pea treeningrinnahoidja peale enam pluusi panema, kuid rinnahoidjast võivad seljale jääda omapärased päevitusrandid.

3. Jooksujalanõude tallad võivad suvel niivõrd kuumaks muutuda, et tekib tunne, justkui need oleks kohe-kohe põlema süttimas.

4. Higistamise järgi pole aru saada, kui kõvasti sa oled trenni teinud, sest suvel ajab ainuüksi seismine higistama.

5. Higistamise tõttu võivad ka nööpkõrvaklapid pidevalt kõrvast välja libiseda.

6. Higistamisplekid on tavapärasest suuremad ja pepul olevad laigud võivad heledatel pükstel jätta mulje, et sa oled püksi pissinud.

7. Trenniriiete valik muutub garderoobis väiksemaks, sest suvel on liiga soe, et retuusidega trenni teha.

8. Trenni teed sa ju ka talvel, kuid suvel on higiste riiete hunnik palju suurem ja tundub, et pesumasin peab kogu aeg töötama.

9. Trenniriiete kott on kaks korda raskem kui talvel, sest kui pärast trenni ootab sind ees mõni üritus, ei saa sa sinna minna ju samade riietega, millega trenni läksid, sest need on kuuma ilmaga juba higiseks muutunud.

10. Kookosõli hoiustamine muutub probleemseks, sest külmikus läheb see liiga kõvaks, kuid toatemperatuuril kipub lausa sulama.

11. Hommikuse trenni aeg on suvel tavapärasest 30 minutit varasem, kuna su keha peab maha jahtuma enne, kui paned selga puhtad riided, et tööle minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles