Üllatav fakt, mida paljud inimesed ei tea oma abikaasa kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sa võid küll arvata, et tead oma kallima kohta kõike, aga see ei pruugi nii olla. Teatud faktide mitteteadmine võib omakorda mõjutada teie suhte elujõudu.

Hiljutise uuringu järgi ei tea 43 protsenti inimestest täpselt, kui palju nende abikaasa aastas teenib, kirjutab Good Housekeeping. See võib kõlada küll uskumatult, aga nii see on.

Ameerika firma Fidelity Investments küsitles rohkem kui 2000 abielus või pikaajalises suhtes olevat inimest ning neil paluti rääkida oma abikaasa finantstulevikust. Ligi kolmveerand inimestest arvas, et nad suhtlevad oma kallimaga piisavalt rahaga seotud teemadel, aga 43 protsenti nendest ei osanud öelda õigesti oma abikaasa palganumbrit.

Lisaks vähesele suhtlusele võib selle põhjuseks olla ka see, et aina rohkem inimesi on eraisikust ettevõtjad või töötavad mitmes kohas korraga, mis muudab nende palganumbri kõikuvaks. Kuid uuringus tulid välja ka teatud erimeelsused − näiteks kolmandik paaridest ei olnud üksmeelel, kuidas ja mis rahadega veeta pensionipõlve. Suhte tugevdamiseks on aga soovitatav rääkida oma kallimaga ka rahast ning säästudest. See ei pruugi olla küll meeldiv teema, aga muudab teid lähedasemaks ja teie suhet harmoonilisemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles