Viis omapärast seksiga seonduvat traditsiooni erinevatest riikidest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Võiks ju arvata, et seks on asi, mida mõistetakse üheselt üle maailma, aga tuleb välja, et erinevates riikides suhtutakse seksi erinevalt. Genius Beauty otsis välja viis kõige omapärasemat traditsiooni, mis on seotud seksiga.

1. Ida-Aafrika

Aafrikas on palju erinevaid hõime, millest enamik inimesi pole kuulnudki. Näiteks üks Ida-Aafrika hõim peab lugu järgmisest traditsioonist: selleks, et jahubanaan annaks korraliku saagi, peab abielupaar – kes peaksid kindlasti olema ka kaksikute vanemad – läbi viima kindla rituaali. Rituaal seisneb selles, et naine lamab põllul ja asetab jahubanaani õie oma tuppe. Mehe ülesanne on see õieke sealt ilma käte abita eemaldada. Kui rituaal viiakse läbi edukalt ja kiirelt, siis on oodata suurt saaki.

2. Kamtšatka

Ükski kaasaegne mees poleks ilmselt kuigi õnnelik, kui tema kallis abikaasa astuks vahekorda paaril külas oleva meessoost külalisega. Ent just selline komme on levinud Kamtšatkal ja veel paaris samas piirkonnas asuvas külas. Nimelt usutakse seal, et abikaasa «jagamine» meessoost külalisega näitab austust. Eriti edukaks peetakse seda, kui naine peaks sellest vahekorrast rasedaks jääma. Arvatakse, et see traditsioon on tekkinud sellest, et väikestesse hõimudesse uusi geene ja uut verd tuua, kuna hõimusiseselt esineb palju sugulastevahelisi abielusid.

3. Tiibet

Paljudes riikides usutakse, et enne abiellumist pole paaril sobilik seksida, kuid Tiibetis seda kommet ei järgita. Selleks, et mees teeks naisele abieluettepaneku ja et abielu oleks edukas, peab naine eelnevalt end valmis seadma ja harjutama. Tiibeti naised peavad enne abielu seksima vähemalt kümne partneriga ja eriti hea on see, kui need partnerid on pärit erinevatest riikidest.

4. Lõuna-Ameerika

Lõuna-Ameerikas asuva Kagaba hõimu noored mehed ei kiirusta abiellumisega, isegi siis, kui nad on partnerisse hullumeelselt armunud. Põhjuseks on üks veider traditsioon, mille kohaselt peab abielluda plaaniv mees oma süütuse kaotama hõimu mõnele eakale liikmele. Traditsioon on alguse saanud sellest, et eakad naised on kogenud ning nad ei saa noortest meestest rasedaks jääda. Traditsioonist pääsemiseks pagevad noored mehed sageli džunglisse ja redutavad seal seni, kuni pruut neid üles leiab.

5. Boliivia

Boliivia idaosas elab Sironi hõim, kelle eelmäng seksile võib paljudel südame pahaks ajada. Nimelt peaks paarike enne seksi teineteiselt kirbud, puugid ja täid eemaldama ning need ära sööma. Teadlased on asja lähemalt uurinud ja selgus, et selles piirkonnas elavad putukad mõjuvad stimuleerivalt ja võivad vahekorda pikendada mitte minutite, vaid lausa tundide võrra. Väidetavalt võib pärast nende putukate söömist seks kesta lausa kuni kuus tundi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles