Soovitusi, kuidas palava ilmaga hea välja näha ja end hästi tunda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Postimehe naisteportaal sai kirja lugejalt, kes soovib teistega jagada oma nippe, kuidas palava ilmaga kaunis välja näha ja end hästi tunda.

Palavus on meie maal nii oodatud, kuid kui ta lõpuks saabub, ei oska end samuti kuidagi mõnusalt tunda. Seda enam, et enamik meist veedab ka suurema osa soojast ajast ikkagi tööl.

Lahendused on tegelikult väga lihtsad:

  1. Alusta hommikut jaheda dušiga. Kammi juuksed läbi ja võid märja peaga õuegi minna – sihtkohta jõudes on juuksed kuivad.
  2. Kui sul on pikad juuksed, pane suvel juuksed pigem kinni. Nii on jahedam ja mugavam.
  3. Meikimisel arvesta, et meik võib päeva jooksul sulama hakata. Heaks abimeheks on veekindel ripsmetušš.
  4. Parimad suvised materjalid on linane ja siid. Nendest tehtud rõivad muudavad palava suve nauditavaks. 
  5. Jumetud sääred saavad abi päikesepuudrist. Ära ainult liiale mine.
  6. Kanna päikesekreemi peale igal hommikul ja hoia väikest pudelit alati käekotis. Iial ei või teada, kus ja kui kaua päikese käes oled. Ka lõunapausist kohviku välilauas piisab, et päikesepõletus saada.
  7. Joo vett ka siis, kui sul pole janu. Minul näiteks ei teki vedelikupuuduse tõttu janu, vaid hoopis peavalu. Väga mõnus jook on isetehtud jäätee ja suhkru kogust saad ise kontrollida.
  8. Kanna ainult mugavaid jalanõusid. Pole mingit rõõmu õhulisest riietusest, kui kingad hõõruvad.
  9. Kui sa suvel meikida ei viitsi, siis pööra tähelepanu küüntele. Kaunid sõrme- ja varbaküüned on just nüüd pilgupüüdjad ja teevad tuju heaks.
  10. Konditsioneeritud õhu käes kaitse ennast kerge suure salliga – eelistatult naturaalsest materjalist. Kanna kerget salli suvel kõikjal kaasas.

Kõik need soovitused kuluvad marjaks ära ka soojal maal puhkusel olles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles