Skandaal moeshowl: modell kandis bännerit «Tapke Angela Merkel»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A model presents a creation by US designer Rick Owens during the men's Spring Summer collection fashion show in Paris on June 24, 2015 on June 25, 2015.  AFP PHOTO / PATRICK KOVARIK
A model presents a creation by US designer Rick Owens during the men's Spring Summer collection fashion show in Paris on June 24, 2015 on June 25, 2015. AFP PHOTO / PATRICK KOVARIK Foto: PATRICK KOVARIK/AFP

Skandaalse moelooja Rick Owensi viimasel moeshowl lahvatas skandaal, kui modell nimega Jera astus lavalaudadele sildiga «Tapke Angela Merkel».

«Ta tõmbas sildi välja ja ma tõukasin teda kui ta lavalt maha tuli. Ta on olnud mu muusa umbes kaksteist aastat ning ma arvan, et ta tundis end piisavalt mugavalt, et midagi show'l teha ning ma olen maruvihane,» oli ka meie kodumaist Winny Puhhi oma shows võõrustanud Rick Owens juhtunu pärast hämmeldunud.

Foto: PATRICK KOVARIK/AFP

Owens, kes eelmisel hooajal saatis paljaste peenistega modellid lavale, lisas veebiväljaandele Dazed Digital, et silt on show valguses üsna irooniline, aga tema sellise idee autor ei olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles