Häid soovitusi parema hingeõhu nimel

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uuringu järgi väldib kolmandik brittidest suudlemist, sest tema partneril on halb hingeõhk. Lisaks on nad valmis ka seda oma partnerile ütlema, mis võib tekitada üpris piinliku olukorra.

Veerand brittidest on tähele pannud, et nende partneril on halb hingeõhk, eriti peale õhtusööki, kirjutab Female First. Selle üheks põhjuseks võib olla toidus olev küüslauk või magusad vahepalad. Hingeõhu pärast muretsemine võib tekitada ärevust ja vähendada füüsilist külgetõmmet. Hambaarst Luke Thorley räägib, et paljudel tema patsientidel on probleeme hingeõhuga ning see segab olulisel määral nende igapäevaelu. Thorley annab kolm soovitust parema hingeõhu nimel:

1. Näri suhkruvaba nätsu – Tasub närida sellist suhkruvaba nätsu, mis sisaldab tsinkatsetaati. See neutraliseerub suus oleva halva lõhna ja võimaldab sul enesekindlam olla.

2. Joo piisavalt palju vett – Veepuudus põhjustab bakterite levikut suus, mis toob kaasa ka halva hingeõhu. Seega tuleb juua palju vett, et suurendada sülje voolu, sest see aitab vabaneda suus olevatest toidujääkidest.

3. Kontrolli oma hingeõhku – Kui tõmbad keelega üle oma randme ja nuusutad seda, siis see on lõhn, mida tunnevad teised inimesed sinu läheduses olles. Niimoodi saad alati kontrollida, kas sul on halb hingeõhk või mitte. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles