Kuulsate naiste armastatud tsitaadid toidu ja toitumise kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Roberts.
Julia Roberts. Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS

Kulinaariaekspert Zoe Rogers toob välja muljetavaldavad ütlused toidu ja toitumise kohta, mis pärinevad armastatud kuulsatelt naistelt, vahendab YourTango.

Meryl Streep – «Veider, et toidutehnoloogil on suurem mõju minu laste tervisele kui lastearsti.»

Daryl Hannah – «Minu üheks suureks eesmärgiks on üritada kasvatada võimalikult palju oma toidust ise.»

Audrey Hepburn – «Saleda figuuri jaoks jaga oma toitu nälja all kannatavate inimestega.»

Sophia Loren – «Kõike mida te näete võlgnen ma spagettidele.»

Sandra Bullock – «Šokolaad on parim asi, mis naistele kunagi on leiutatud. See on midagi, mida kõik naised peaksid sööma igapäevaselt.»

Whoopi Goldberg – «Meil (New Yorgis) valmistavad aasialased pitsat ja itaallased serveerivad Afro-Ameerika toite. Sellist asja ei näe mitte kuskil mujal kohas.»

Marlene Dietrich – «Šampanja tekitab tunde, et on pühapäev ja paremad päevad on peagi saabumas.»

Reese Witherspoon – «Ma armastan valmistada mugavustoite. Ma teen kas kala koos juurviljadega või liha koos juurviljadega, lisandiks kartul või riis. See on minu jaoks lõbus ja loominguline rituaal.»

Jennifer Aniston – «Ma toitun tervislikult ja teen trenni, kuid samas ei pane vastu kiusatustele. Ma ei näljuta ennast ekstreemsel viisil. Keegi ei saa võtta minult kohvi, piimatooteid või veiniklaasi, sest ma lihtsalt ei lepiks sellega.»

Cameron Diaz – «Friikartulid. Ma armastan neid! Mõned inimesed on suured magusasõbrad, aga mina armastan friikartuleid. Neid ja kalamarja.»

Joan Collins – «Vanus on lihtsalt number. See on täiesti tähtsusetu, kui sa ainult juhuslikult pole pudel veini.»

Angela Bassett – «Ma armastan veganlust, toortoitu ja ma olen valmis sööma ükskõik mida, et saada teatud rolli jaoks vajalikku vormi.»

Goldie Hawn – «Kui sa paned rämpstoitu oma kehasse, siis su keha muutub rämpsuks.»

Julia Roberts – «Ma olen alati olnud toidusõber. Ma võtsin tõenäoliselt kolm kilo juurde kui me filmisime Roomas. Ma sõin Napolis palju pitsasid. See oli lihtsalt imeline.»

Gwyneth Palrow – «Meil on aias puuküttega pitsaahi – see on küll luksus, aga üks parimaid investeeringuid, mille ma kunagi teinud olen.»

Queen Latifah – «Ma ei suuda loobuda makaronidest juustuga isegi hilja õhtul. Ma lihtsalt armastan Itaalia toitu. Ma armastan pastat...Külmkapp täis vett ja spordijooke? See ei juhtu mitte iial.»

Drew Barrymore – «Ma olen olnud taimetoitlane juba aastaid. Ma ei mõista teisi hukka, aga ma ise tunnen, et ei suuda süüa või kanda elusolendeid.»

Dolly Parton – «Ma olen katsetanud kõiki dieete raamatus. Ma olen proovinud ka neid, mis ei olnud raamatus. Ma proovisin raamatut ennast süüa. See maitses paremini kui enamik dieete.»

Miss Piggy – «Ära kunagi söö rohkem kui sa kanda jaksad!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles