Hoiatavad märgid, et mees kasutab sind oma eksist ülesaamiseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhted võivad olla väga keerulised ja mõlemal osapoolel on oma minevik, mis kindlasti teatud määral võib suhet mõjutada. Kui inimene on alles lahku läinud ja on peale lühikest aega jälle suhtes, siis võib see tähendada, et ta pole veel oma eksist korralikult üle saanud.

Allwomenstalk toob välja hoiatavad märgid, et mees on sinuga koos ainult selle pärast, et oma endisest tüdruksõbrast üle saada:

1. Ta võrdleb sind pidevalt oma eksiga

Üks peamiseid märke, et ta pole oma eksist üle saanud, on pidevad võrdlused sinu ja tema endise tüdruksõbraga. Kui ta eelmine suhe kestis kaua, siis jätab see kindlasti oma märgi maha, aga oma ekside sagedane teemaks tõstatamine ei mõju suhtele mitte kunagi hästi.

2. Ta muutub igal kohtingul nostalgiliseks

Tasub tähele panna ka seda, kuidas mööduvad teie kohtingud. Kui talle meenutab iga koht ja tegevus oma eelmist suhet, siis on see halb märk. Mees võib sind isegi sihilikult viia täpselt samadesse kohtadesse, kus ta oma eksiga käis. Isegi kui need kohad on toredad, siis te peaksite looma uut ühist mälestuste rada, mitte jäljendada oma eelmisi suhteid.

3. Sa pole kohtunud tema sõpradega

Kui ta ei võta sind kunagi mitte ühelegi üritusele kaasa, kus on ka ta sõbrad, siis tõenäoliselt ei taha ta, et sa nendega tutvuksid. See võib tähendada, et ta pole selleks veel valmis või tal ei ole sinuga pikaajalisemaid plaane. Igat pidi on see murettekitav  märk.

4. Teil on raskusi suhte uuele tasemele viimisega

Kui sa usud, et teie suhe toimib hästi ja olete teineteisele ilusti pühendunud, siis kas mees on sinuga samal arvamusel? Kui mees on pelglik ja ei soovi teie suhet edasi arendada, siis võib see olla märk, et tal on raskusi mineviku seljataha jätmisega.

5. Te räägite vähe sügavatel teemadel

Isegi kui teie vahel on väga hea füüsiline sobivus, siis suhtlemine ja emotsionaalne lähedus on suhetes sama oluline. Vähene vaimne intiimsus on hoiatav märk, et teie suhtel ei pruugi olla pikka tulevikku.

6. Ta hoiab mälestusi oma eksist endale lähedal

Kui mees hoiab oma kodus endiselt nähtaval kohal oma eelmise suhtega seotud asju, siis on ta endiselt minevikus kinni ning ei ole sinule niivõrd pühendunud.

7. Sa pole tutvunud tema vanematega

Isegi kui oled mehe sõpradega kohtunud, siis tõsisema suhte jaoks on vaja üks hetk tutvuda ka tema vanematega. See on suur samm igas suhtes, aga kui mees teadlikult väldib seda, siis võib see olla suurem probleem. Võimalik, et ta ei ole sinust niivõrd palju huvitatud või ei ole endiselt oma eksist korralikult üle saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles