Viis lugu sellest, kuidas inimesed on töö juures vahekorras olnud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Töökaaslaste vahel võib ikka armuleek põlema lüüa, selle eest pole keegi meist kaitstud. Aga see, kas või kuidas see meid käituma paneb, on igaühe enda valik. Marie Claire jagab viie inimese lugusid sellest, kuidas nemad on kontoris vahekorras olnud.

  • Kolleegid, kes olid ninapidi koos

Üks mees kirjutab: «Me töötasime koos üle poliitilise kampaania kallal ja tööpäevad olid 15-tunnised. Olime seitse päeva ühes kohas ja pidevalt ninapidi koos. Aga me olime ainult sõbrad. Ühel päeval ta küsis, kas ma tahaksin temaga koos «lõõgastuda». Tema suust kõlas see nagu mingi ärialane kokkulepe. Me läksime ühte kabinetti, mida ei kasutatud, sulgesime ukse ja pakkusime teineteisele oraalseksi. Seda juhtus ühe korra hiljem ka, aga siis läksime koos juba hotelli.»

  • Sest miks mitte?

«Ma juhtisin ühte mittetulundusühingut ja olin parajasti oma kokku-lahku tüdruksõbraga tülis. Me võtsime mõned joogid ja otsustasime oma tüli lahendada. Kõndisime parajasti mu kontorist mööda, ma pidin seest midagi tooma. Tüdruksõber järgnes mulle, sulges mu kabineti ukse ja me tegime seda ma töölaual… ja siis toolil. See oli ilmselt mu elu parim seks,» tunnistas üks mees.

  • Omapärane vaade

Üks naine jagas lugu, mis ei juhtunud küll temaga, kuid millest ta siiski sai osa: «Ühel päeval ruttasid kontoris kõik akna juurde midagi vaatama. Kui ma ise suutsin lõpuks akna juurde pääseda, nägin, et meie vastasmaja ühes kontoris seksis üks paarike. See kestis umbes 10 minutit ja me vaatasime kogu «etendust». Ühel hetkel, kui paarike oli parajasti n-ö koerapoosis, vaatas mees oma telefoni! Nad ei pannud meid üldse tähele, aga meid märkasid nende peal oleva kontori inimesed ja hoidsid käes silti: «Mida te vaatate? Helistage meile!» See oli naljakas.»

  • Projekti lõpu puhul

«Ma olin paar korda maganud neiuga, kes tegi meie firmas vabatahtlikku tööd. Ta muudkui korrutas, et me ei peaks suhet looma – ta tahtis püsisuhet, aga mitte minuga –, aga kui me kokku saime, võtsime alati koos mõne joogi ja õhtu lõppes voodis. Ühel korral aitas ta mul ühte projekti lõpetada. Me hakkasime suudlema. Ma pidin midagi oma kontorist tooma ja ta järgnes mulle ning haaras kohe mu vööst kinni. Ma ei jõudnud kardinaidki ette tõmmata, kui me juba maandusime diivanile. See oli ausalt öeldes maagiline,» kirjutas üks mees.

  • Kui kinosaal on tühi…

«Mina ja mu peigmees töötasime ühes kinos. Kord juhtus nii, et saal jäi filmi ajaks täiesti tühjaks ja me otsustasime võimalust kasutada. Ma olin alati arvanud, et selline asi võiks olla väga erutav, aga sel hetkel ma mõtlesin ainult sellele, et keegi meile peale ei satuks,» kirjutas üks naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles