Kuidas suurendada suhtes intiimsust?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Intiimsus on nii füüsiline kui ka vaimne lähedustunne oma kallimaga. Pika aja peale võib see tunne aga suhtes väheneda.

Isegi parimad suhted vajavad teatud hetkel veidi värskendust ja elavdamist. Allwomenstalk annab nõu, kuidas suurendada intiimsust oma partneriga:

1) Parandage omavahelist suhtlust

Üks kõige paremaid viise lähedustunde suurendamiseks on omavahelise suhtluse suurendamine. Ole oma partnerile hea kuulaja ning räägi ka ise oma tunnetest, küsige vajadusel üksteiselt küsimusi ja arutage tekkinud muresid.

2) Tugevdage oma füüsilist sidet

Füüsiline intiimsus ei tähenda ainult seksi; see tähendab ka kaisutamist, kallistamist, musitamist, kätest kinni hoidmist ja koos aja veetmist. Miks mitte üllatada oma kallimat peale pikka tööpäeva mõnusa massaažiga? Või korraldage filmiõhtu ning vaadake üksteise kaisus filmi. Näita ka igapäevaselt oma kiindumust välja, näiteks suudeldes teda tervitamiseks ja hüvastijätuks.

3) Õppige üksteist paremini tundma

Isegi kui olete koos olnud juba pikka aega, on kindlasti midagi, mida sa oma partneri kohta ei tea. Võtke aeg maha ja rääkige üksteisele oma unistustest, eesmärkidest ja lootustest. See tugevdab teievahelist erilist sidet ja suurendab teie suhtes intiimsust.

4) Olge üks meeskond

Iga kord kui tekib mingi probleem, üritage seda koos lahendada. Räägi talle oma muredest ja küsi temalt nõu ning arutage ka teid mõlemaid puudutavaid teemasid üheskoos läbi. Õppige teineteise peale lootma − see on tähtis osa õnnelikust ja kauakestvast suhtest.

5) Õppige tundma üksteise kirgi

Proovi uusi hobisid ja ürita osa saada oma kallima huvidest. Kui su partner näiteks armastab jooksmas käia, siis anna ka sina sellele võimalus ning liitu temaga järgmine kord. Jagage ühiseid kirgi ja tegevusi ning siis suureneb teie suhtes ka intiimsus.

6) Pööra kallimale oma kogu tähelepanu

Kui sa tahad suurendada intiimsust, siis pööra oma kallimale kogu oma tähelepanu kui ta sinuga räägib. Pane käest telekapult või telefon ja keskendu sellele, mis tal sulle öelda on. Sel viisil tunneb su partner end armastatuna ja hakkab sind rohkem hindama.

7) Ava oma mõistus ja süda

Ole ise aldis kallimale oma tunnetest ja mõtetest rääkima. Sa ei tohiks karta oma partneriga teatud teemadest rääkida, sest murede jagamine ja üheskoos lahenduste leidmine muudab teie suhet aina tugevamaks ja suurendab teievahelist intiimsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles