Seitse nippi maniküüriks kiire elutempo juures

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aegasäästvaks lahenduseks on prantsuse maniküüri lihtsam variant - värvi küünealused spetsiaalse valge pliiatsiga ning tulemuseks on hoolitsetud küüned.
Aegasäästvaks lahenduseks on prantsuse maniküüri lihtsam variant - värvi küünealused spetsiaalse valge pliiatsiga ning tulemuseks on hoolitsetud küüned. Foto: SCANPIX

Aktiivsel naisel ei jää tihti töö, pere ja toimetuste kõrvalt maniküüriks aega. Õnneks leidub nippe, kuidas vähese vaevaga küüsi ilusana hoida.

Iga naine soovib endale terveid, ilusaid ja hästi hoolitsetud küüsi ning mõningate kavalustega võib seda suurema ajakuluta ka saavutada, kirjutab geniusbeauty.com.

Kasuta kord nädalas tugevdavat küünelakki

Piisab, kui kord nädalas küüntele tugevdav lakikiht peale kanda, et hiljem ebatasasuste, lõhenemise ja teiste vigade parandamiseks märkimisväärselt vähem aega kuluks.

Hoia käärid küünevallidest eemal

Professionaalide sõnul on koduse maniküüri puhul kõige levinum viga, et lõigatakse liiga palju nahka küüne servadelt, selle asemel, et küünevalli tagasi lükata, mis oleks parem lahendus.

Mini-maniküür duši all

Vannis või duši all käies ei tohiks unustada küüsi nagu ei jäeta juuste ja naha eest hoolitsemata. Kuum vesi teeb naha pehmeks, seega tuleks peale pesemist alati küünevallid tagasi lükata - hiljem võtab maniküür sellevõrra vähem aega. Peale dušši tuleks lisaks kätele ja jalgadele niisutada ka nahka küünte ümber.

Mini-maniküür öösel

Mõnikord saab küüsi hooldada magamise ajal - määri käed enne magama heitmist rasvase kreemiga sisse ja tõmba kindad kätte. Hommikune dušš peseb maha surnud naharakud.

Kasuta koorimiskreemi iga päev

Koorimiskreemi tuleks hoida kraanikausi läheduses, et mitte unustada käsi iga päev veidi masseerida ja seejärel puhastada. Nii püsivad küünevallid tervena.

Lihtne prantsuse maniküür

Kui ka maalinguteks ja lakkimiseks aeg puudub, siis ei tohiks unustada küünealuste puhastamist. Spetsiaalse valge pliiatsiga regulaarselt küünealuseid värvides tunduvad küüned alati hoolitsetud.

Tasakaalustatud toitumine aitab küüsi tervena hoida

Küünte seisundit mõjutavad kolm toitumise komponenti - puuviljad, juurviljad ja piisav kogus vett. Lisades neid enda menüüsse rohkemal määral, võib kohe märgata, kuidas küüned ja juuksed tugevamaks muutuvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles