Viis asja, mida kiputakse pulmi korraldades unustama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuulsuste pulmakorraldaja Andrea Freeman, kes alles hiljuti korraldas näitlejapaari Nikki Reedi ja Ian Somerhalderi pulma, tuletab meelde, mida ei tohiks pulmi korraldades unustada.

1. Andke pulmapeo lõppemisest teada

Bänd või DJ võiks kindlasti teatada, kui plaanis on mängida paar viimast laulu. Sel viisil saab fotograaf veel viimased meeleolukad fotod teha ja Freemani sõnul ongi sageli just pulmapeo lõpus tehtud fotod kõige lõbusamad, kirjutab Cosmpolitan.co.uk.

2. Kui pulmatseremoonia ja -pidu toimuvad erinevates kohtades, anna külalistele liiklemiseks aega

Sa võid eelnevalt küll enam vähem arvestada, kui palju kulub ühest punktist teise jõudmiseks, kuid anna külalistele aega väikese varuga. Peokohas võiks olla suur aken või uks, millel pruutpaar saab külalisi tervitada.

3. Ära säti tegevusi liiga tihedalt

Igal pulmal võiks olla kindel plaan, aga see plaan peaks olema paindlik, et päev saaks loomuliku tempoga kulgeda. Kui planeerid ühele päevale liiga palju tegevusi, võib see muuta sind närviliseks, kui ühe tegevuse peale peaks kuluma liiga palju aega. Freeman ütles, et tema soovitab alati paaridel arvestada ka väikese lisaajaga tegevuste vahel.

4. Kõik külalised ei pea sugugi kõnet pidama

Tõenäoliselt soovib keegi pruutpaari vanematest pulmas ka sõna võtta, kuid selle võiks eelnevalt omavahel kokku leppida. Kui soovite, et ka isamees ja peapruutneitsi peaksid kõnesid, siis sellegi võiks eelnevalt omavahel läbi rääkida. Tasuks jälgida ka seda, et kõned poleks järjest, kuna külalised on pulmapeol selleks, et lõbutseda, mitte kõnesid kuulata. Mitu kõnet järjest võivad külaliste jaoks igavaks muutuda.

5. Veendu, et kõigile jätkuks joogipoolist

Suvised pulmad võivad üsna palavad olla, seega tasuks jälgida, et kõigile külalistele jätkuks jooke. Kui teil on pulma palgatud toitlustusfirma, palu kelneritel pidevalt ringi käia, et inimesed ei peaks ise jooke otsima ja saaksid soovi korral tühja klaasi uue joogi vastu vahetada. Lisaks alkohoolsetele jookidele võiks pakkuda ka alkoholivabu jooke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles