Naine kujundas ilusad rannarõivad, mis varjavad rasedusarme

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Altrichia Cook elab päiksepaistelises Floridas, kus on rannas käimist lausa raske vältida. Pärast keisrilõikega sünnitust mõistis Cook, et poodides pole peaaegu üldse rannarõivaid, mis oleksid noortele emadele sobilikud.

Cook soovis leida just kaheosalisi rannarõivaid, mis varjaksid tema kõhul olevat armi, kuna see muutis teda väga ebakindlaks oma välimuse suhtes. Selle asemel, et masendunult kodus istuda, otsustas Cook – kes on disainerina tuntud A. Lekay nimega – midagi ette võtta, kirjutab Elite Daily.

2013. aastal tegi Cook koostööd õmblejaga, et luua erikollektsioon rannarõivaid, mille püksikud oleksid kõrge pihaosaga. Naise eesmärgiks oli luua sellised rannakomplektid, milles ta ise tunneks end ilusa ja enesekindlana.

Esialgu oli tal plaanis rannarõivaid teha vaid endale, aga kui tema tuttavad hakkasid kollektsiooni vastu huvi tundma ning seda hakati jagama ka sotsiaalmeedias, mõistis värske ema, et on loonud midagi, millest naised on puudust tundnud.

Ta on välja andnud kollektsiooni nimega Allusions by A. Lekay ja see on mõeldud spetsiaalselt värsketele emadele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles