Meigikunstniku nipp, kuidas kasutada põsepuna ja päikesepuudrit

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Põsepuna pealekandmine ei ole alati kerge töö. Kui seda panna liiga tugevasti ja palju, siis võib tulemus jääda väga ebaloomulik. Sama kehtib ka päikesepuudri puhul.

Sellele probleemile pakub lahendust kuulsuste meigikunstnik Amy Keller Laird, kes on ka mitmete iluraamatute autor, kirjutab Women’s Health Magazine. Amy ütleb, et ta ei kasuta ennast meikides või teistele jumestust tehes mitte kunagi ainult põsepuna või päikesepuudrit eraldi − ta kasutab neid mõlemaid koos.

Meigikunstnik räägib enda kogemusest, kuidas on kõige parem põsepuna ja päikesepuudrit kasutada. Kõigepealt peab võtma keskmise suurusega meigipintsli ning teha see esialgu veidi põsepunaga ja seejärel päikesepuudriga kokku ning korrata seda tegevust mõne korrad. Seejärel tuleb seda õrnalt kanda oma paremale ja seejärel vasakule põsele. Siis tuleb korrata põsepuna ja päikesepuudri segamist ning kanda seda kõigepealt seekord vasakule ning pärast seda paremale poolele. «Ma leian, et selline tehnika jätab palju loomulikuma ja värskema mulje kui neid tooteid eraldi kasutades,» selgitab meigikunstnik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles