Kuidas veedab suve laulja Helen Adamson?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Adamson
Helen Adamson Foto: Erakogu

Laulja Helen Adamson räägib Naistelehele oma suveplaanidest, puhkamiseelistustest ja suvisest garderoobist.

Helen tunnistab, et ta pole juba mitu aastat suvel korralikult puhanud ning on puhkuse võtnud sügisel, talvel või kevadel, kui Eestis on külmemad ilmad. Sellel aastal teeb ta aga erandi − suve alguses sõidab ta väikesele puhkusele, et enne Eesti sooja suve ja kiiret esinemisperioodi energiat koguda.

Laulja räägib, et ilusate ilmadega meeldib talle väga rannas peesitada ning tema lemmikrand on vaieldamatult Pärnus. Lisaks meeldib talle käia suvistel piknikutel, kuhu võtab kaasa kindlasti palju värskeid puuvilju. Heleni senised kõige toredamad suved jäävad kindlasti lapsepõlve, mil veetis palju aega maal vanaema juures ning sai koos teiste lastega palju mängida ja ujuda. 

Kui muidu meeldib Helenile kanda palju musti värvi riideid, siis suvel vahetab ta ka oma garderoobi. «Minu suveriiete garderoobis on kõike muud kui musta. Suvel, kui ilmad lubavad, kannan kleite ja seelikuid, mis on nii rohelised, erkroosad, sinised kui ka punased.» Ideaalse puhkusepäeva veedaks ta kindlasti mere ääres, kuid vahepeal tahaks käia ka metsas jalutamas ja marju korjamas.

Loe pikemalt värskest Naistelehest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles