Mehed paljastavad, miks nad ei kutsu naisi teisele kohtingule

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tihti võivad naised arvata, et nende esimene kohting läks hästi, kuid siiski mees ei ole enam uuesti kokkusaamisest huvitatud.

Kas sa soovid kindlustada endale huvipakkuva mehega ka teine kohting? YourTango küsis erinevatelt kahe- kolmekümnendates eluaastates meestelt, mis on olnud peamised asjaolud, mis on esimese kohtingu nende jaoks ära rikkunud: 

Naine räägib liiga palju − Üllataval kombel ei meeldi mõlemas vanusegrupis meestele kui naine kohtingu ajal liiga palju lobiseb. Seega kui oled väga avatud ja jutukas inimene, siis tasub ennast veidi tagasi hoida. Küsi ka mehelt küsimusi, lase tal endal rääkida ja kuula, mida tal öelda on. Teievaheline vestlus peab olema tasakaalus ja mõlemad osapooled peavad saama võrdses mahus rääkida.

Naisel on internetis halb maine − Kui mees polnud enne esimest kohtingut sinu Facebooki profiili uurinud, siis teeb ta seda kindlasti enne teist kohtingut. Meestel on kombeks teha internetis naistele taustauuringut ja sinu kohta võimalikult palju virtuaalmaailma kaudu teada saada. Kui sinu Facebooki profiililt näiteks kajastub, et oled olnud lühikese aja jooksul paljude inimestega suhtes, siis see võib peletada püsisuhet otsivad mehed sinust eemale.

Naise perekonnaprobleemid hirmutavad neid − Esimene kohting ei ole selleks, et mehele rääkida oma probleemsetest perekonnaliikmetest. Sul võis olla küll raske lapsepõlv, kuid ei tasu kohe kurtma hakata, sest siis ei jää sinust hea esmamulje. Tihti võib sinu perekonnaelu keerukus mehe sinust lihtsalt eemale peletada.

Naine räägib liiga palju oma eksist − Mehed ei taha esialgu kuulda midagi sinu eelmistest partneritest − isegi mitte seda, mida nad halvasti tegid. Kurda oma eksiga seotud muresid parem sõbrannadele või nõustajale.

Naine on «sõbratsoonis» − Tihti võib mehepoolse huvi puuduseks olla asjaolu, et teie vahel ei ole lihtsalt mingit sädet ja ta näeb sind rohkem sõbra kui romantilise partnerina.

Naine ei ole piisavalt viisakas − Meeste jaoks on naiste kombed esmamulje kujunemisel äärmiselt olulised. Uuringus osalenud mehed tõid välja, et kõige ebameeldivam on see, kui naine jääb kohtingule hiljaks või on pidevalt oma telefonis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles