Veebileht aitab kaheksa lihtsa küsimuse abil inimestel oma hingesugulast leida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui Tinderist pole suurt abi olnud hingesugulase leidmisel, siis võib-olla peaksid proovima uut veebilehte, mille nimi on väga lihtne: 8^8.

Veebilehe idee on ääretult lihtne: kasutaja peab vastama vaid kaheksale valikvastustega küsimusele, mis puudutavad üsna tavalisi teemasid (kuidas sa pidudel käitud; millised on sinu eesmärgid elus jne). Kui keegi veebilehe kasutajatest on vastanud neile küsimustele samamoodi kui sina, annab veebileht teada, et kusagil maailmas on keegi, kes võiks olla sinu hingesugulane, kirjutab Cosmopolitan.com.

Veebileht 8^8 väidab, et võimalus, et kaks inimest vastavad kaheksale lihtsale küsimusele ühtmoodi, on 1:16 777 216. Skeptikud võivad mõelda, et mis kasu sellest on, kui keegi vastab kaheksale küsimusele sarnaselt kui mina, ent 8^8 defineerib hingesugulust kui «kaks inimest, kes mõtlevad väga ühtemoodi, kes oleksid kui identsed kaksikud». 

Mida rohkem inimesi end antud veebilehel kasutajaks registreerib ja küsimusele vastab, seda suurem on tõenäosus, et me kõik võime leida üles oma hingesugulased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles