Postimees.ee avas portaali naistele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: naine.postimees.ee

Postimees.ee avas veebilehe Naine aadressil naine.postimees.ee. Uus portaal on mõeldud nüüdiaegsele ja eneseteadlikule naisele, kelle jaoks on võrdselt tähtis nii hea väljanägemine ja karjäär kui ka head sõprussuhted, perekond ning kvaliteetselt veedetud vaba aeg.

Uusimate moetrendide, tervise- ja trennisoovituste, suhtenippide ning maitsvate toitude retseptide kõrval leiavad portaalis kajastust ka kõik olulised naisi puudutavad ühiskondlikud probleemid ja seadusemuudatused.

Lehekülg täieneb iga päev. Lisaks uudistele leiab siit ka pikemat ja põhjalikumat lugemist ning erinevaid mänge. Esimene neist kutsub liituma Naise Facebooki lehega aadressil www.facebook.com/pmnaine, auhinnaks luksuslik parfüümvesi Viva La Juicy.

Rikkalikku teemadevalikut täiendavad foorum ja rubriik «Küsi nõu!». Iga lehekülje külastaja võib saata asjatundjale küsimuse, olgu mureks trenn ja toitumine, paarisuhe, lapsed, raha või töösuhted.

Naise ekspertide hulka kuuluvad näiteks treener Eva Ottas, pere- ja paarisuhtenõustajad, karjäärispetsialistid ning finantsinspektsiooni spetsialist Heli Lehtsaar.

Foorum võimaldab aga oma muresid ja rõõme jagada ning teiste kogemustest õppida.

Tule ja tutvu lähemalt: naine.postimees.ee!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles