Barbie-nukk tegi läbi suure muutuse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AP / Scanpix

Üks asi, mis on Barbie-nuku juures aastakümneid samamoodi olnud, on see, et Barbie kannab ainult kõrge kontsaga kingi. Barbie-nuku jalad on kogu aeg olnud disainitud nii, et nukk seisab justkui varvastel, ent see on peagi muutumas.

Barbie-nuku tootja Mattel annab välja uue nukuseeria nimega Barbie Fashionistas. Antud seeriasse kuuluvad ka sellised Barbie’d, kes saavad esimest korda Barbie-nuku ajaloos kanda madalaid kingi, kirjutab Elle.com.

Lisaks sellele, et Fashionista seeriasse kuuluvad Barbie’d, kes kannavad madalaid kingi, on seal ka erineva nahatooni, 14 erineva näokuju, 18 erineva silmavärvi, 22 erineva soengu ja 23 erineva juuksetooniga nukke – need muutused on tehtud selleks, et Barbie oleks rohkem n-ö tavalise naisterahva moodi.

Hetkel pole teada, kas ja millal plaanib Mattel turule tulla ka pluss-suuruses Barbie-nukuga, ent ka praegused muudatused on olulised ja silmatorkavad.

Let's celebrate YOU! We love that each one of you is unique and encourage you to Find Your Style with us! #BeSuper

Posted by Barbie on Thursday, 4 June 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles