Suvine iluhoroskoop: Kaalud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Astroloog Susan Miller jagab PopSugaris nõuandeid suveks. Peamiselt on fookuses ilu ja välimus, kuid Miller ei jäta tähelepanuta ka päikesemärkide eraelu. Oleme jõudnud Kaaludeni.

Kõikidest päikesemärkidest on Kaalud pidanud silmitsi seisma kõige suuremate väljakutsetega ja seetõttu väärivad nad hellitamist. Universum on viimastel aastatel sinu suhtes üsna nõudlik olnud, aga selle käigus oled saanud oma elu ümber kujundada täpselt selliseks, nagu sinule meeldib.

Sel suvel muutub su elu vähe magusamaks. Sinu elus on sõbrad väga tähtsal kohal ja tegelikult tahaksid sa oma sõprade ringi laiendada, sest uute inimestega tutvumine aitab sul isiklikult areneda. Sinu uued sõbrad on väga edukad ja optimistlikud, nad on valmis sind igal ajal aitama. Kui vajad nõu, siis on just sõbrad need, kelle poole võiksid pöörduda.

Sulle sobivad grupitegevused, seega võiksid liituda mõne heategevusliku projektiga või osaleda mõnes ettevõtmises vabatahtlikuna. See oleks sinu jaoks põnev kogemus ning saaksid töötada ja kogemusi jagada inimestega, kes mõtlevad samamoodi kui sina. Kui otsid armastust, siis võivad need projektid sinu jaoks väga edukaks osutuda.

Jupiter valgustab sinu sõprusringi kuni 11. augustini, seega ürita oma sõpradega rohkem läbi käia. Pärast seda, kui Jupiter liigub Neitsi päikesemärki, muutub su elu rahulikumaks. Siis hakkad valmistuma oma elu parimaks aastaks, mis saab alguse 6. septembril 2016. aastal. Peaksid hoolikalt mõtlema ja mitte laskma kellelgi end segada. Viska oma elust välja kõik, mis mõjub sulle kurnavalt ja mis ei paku sulle enam rahuldust. On aeg prioriteedid ümber sättida ja omale uued eesmärgid leida.

Suvel tuleb sul ette palju suhtlemist ja see on hea aeg, mil võiksid end veidike glamuurselt tunda. Kui sa pole siiani proovinud kunstripsmeid, siis nüüd on hea aeg nende katsetamiseks.

Kaalusid juhib iluplaneet Veenus ja Kaalusid iseloomustab see, et nad on alati hoolitsetud ning laitmatu käitumisega. Kaalud ei jäta kunagi vahele kosmeetiku külastust ega maniküüri. Juuksuri juures käies võid julgelt oma juuksurilt uurida uute soengutrendide kohta. Võib-olla peaksid proovima Brigitte Bardot’ 1960. aastate stiili: heledad, isegi kahvatud huuled, tumedad silmad ja kergelt segamini juuksed (eriti koheva ja lopsaka tulemuse saad šinjooni kandes). Juuksed võivad segamini olla, kui meik on tehtud laitmatult.

Kaaludele sobivad pastelsed toonid, mida võib leida rokokoo stiilis toast: tolmune hallikas roosa, tuhmunud roheline, hõbedane sinakashall, sügav roosa, kreemjas ja pehme kollane. Sinu päikesemärgiga seostuvad lilledest suured roosid, nartsiss, sõrmkübaralill ja erinevad sinist värvi lilled. Lõhnadest võiks eelistada neid, mil on tugev lilleline alatoon.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles