Suvine iluhoroskoop: Sõnn

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Astroloog Susan Miller jagab PopSugaris nõuandeid suveks. Peamiselt on fookuses ilu ja välimus, kuid Miller ei jäta tähelepanuta ka päikesemärkide eraelu. Sel korral keskendume Sõnnile.

Sel suvel pöörad palju tähelepanu sellele, et muuta kodu oma kindluseks. Jupiter toetab sind, et leiaksid suure ja avara korteri või maja, kus oleksid suured aknad, palju päikesevalgust ja loodetavasti ka hingemattev vaade. Jupiter pole juba tükk aega oma abikätt sulle ulatanud, seega kasuta seda nüüd ära. Kui sul on plaanis osta, üürida või müüa, siis sel suvel võib sind saata õnn. Kui sulle meeldib koht, kus sa hetkel elad, siis võib sel suvel tekkida idee kodus remonti teha. 

Kuna sa liigud pidevalt ringi, on sul tarvis ilurutiini, mis aitaks sul päeva lõpuni vastu pidada ilma, et peaksid oma välimuse pärast muretsema. Samuti tasuks kanda mugavaid jalanõusid, kui käid kodu jaoks uusi tekstiile jm materjale otsimas.

Pööra suvel tähelepanu ka oma tervisele ja treeningule, kuna Saturnil võivad sinu jaoks varuks olla mõned lisakohustused. Õnneks muutub olukord septembriks paremaks. 

Vaheta välja oma vanad kehakreemid. Uuemad kreemid on toitvamad ja parandavad naha seisundit, muutes naha siidiselt siledaks ja peaaegu sensuaalseks. Hommikused ja õhtused ilurutiinid tuletavad sulle meelde, et sina ise oledki oma keha parim sõber.

Sõnni jaoks on oluline kehaosa kael, mis on üsna üllatav, sest enamasti kipuvad kõik päikesemärgid kaela unustama. Kael on aga üks esimesi kehaosi, mis võib reeta su tegelikku vanust, kui sa kaela eest korralikult hoolt ei kanna. Mitmed kosmeetikafirmad on loonud spetsiaalseid tooteid kaela jaoks. Kuna Sõnn on väga kannatliku loomuga, annab ta kreemidele piisavalt aega enne, kui hakkab neid maha tegema.

Sõnni sünnikiviks on smaragd ja selles tulenevalt sobib Sõnnile roheline värv. Ka küünelakki valides võiks proovida näiteks tumerohelist või hoopis piparmündikarva heledamat rohelist. 

Sõnni riietus on pigem vaoshoitud. Kui sa ei julge astuda sammukest moemaailma, siis võta eeskuju näiteks ühelt naiselt, kes on ka maamärk, nimelt Kaljukits Michelle Obama. USA presidendiproua kannab julgelt silmatorkavaid küünelakitoone. Kui sellisel positsioonil olev naine julgeb trendidega eksperimenteerida, siis võiksid sina ju sama teha.

Kuna Sõnni juhib Veenus, on Sõnni lemmiklilleks roos. Kõik lõhnad, millest kumab läbi roosilõhna, sobivad Sõnnile. Sõnn on maamärk, seega sandlipuu, natuke vürtsi ja metsa meenutavad lõhnad võivad teda paeluda. Lõhnaõli või parfüüme ostes tasuks soetada ka sama lõhnaga kehavõi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles