Ema kulutab iga kuu suuri summasid, et tütar saaks iludusvõistlustel osaleda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLC tõsielusaatest tuntud Isabella Merritt ja Eden Wood. Mõlemad neiud on USA laste iludusvõistlustel regulaarsed osalejad.
TLC tõsielusaatest tuntud Isabella Merritt ja Eden Wood. Mõlemad neiud on USA laste iludusvõistlustel regulaarsed osalejad. Foto: Christopher Peterson/Christopher Peterson/BuzzFoto.com

Võltspäevitus, kunstküüned, võltsripsmed, suur valik erinevaid parukaid ja juuksepikendusi, palju meiki – võiks ju arvata, et need asjad kuuluvad mõne tuntud laulja või näitleja elustiili juurde, kuid tegelikult kuuluvad need asjad 10-aastase Suurbritannia preili Barbie Loveridge’i ilurutiini. Ja see pole sugugi odav lõbu: tüdruku ema kulutab tütre välimusele tuhandeid naelu aastas.

Barbie’le meeldib end iludusvõistluste jaoks üles lüüa ja tema ema, 29-aastane Samantha Pavey, kulutab iga kuu umbes 350 naela (u 490 eurot) tütre välimusele, kirjutab Daily Mail.

Barbie on iludusvõitlustel käinud alates 7. eluaastast. Kuigi Samantha Pavey tunnistab, et tema tütar kannab rohkem meiki kui tema ise, on naine veendunud, et iludusvõistlustel ei kujutata noori tüdrukuid liiga seksikatena. «Pole oluline, mis tal seljas on, sest need on kõigest riided. Ta kannab taolisi kostüüme vaid laval. Ka meigi ja küüned võtame kohe pärast võitlust maha,» sõnas Pavey, kes töötab juuksurina.

Barbie on viimase kahe aasta jooksul osalenud enam kui kolmekümnel iludusvõistlusel, kuid ta pole kordagi veel võitnud kõige kõrgemat auhinda (Ultimate Supreme).

Pavey ütles, et üks võistluskleit võib maksta umbes 300 naela (420 eurot). Lisaks sellele kulub raha veel teistele rõivaesemetele, kingadele ja ehetele, mida Barbie kannab võistluse erinevate voorude käigus. Igal võistlusel võib ette tulla kuni kolm rõivavahetust.

Ent rõivad ja kostüümid pole sugugi ainukesed asjad, mille peale raha kulub. Võistluse jaoks tuleb teha ka võltspäevitus, panna kunstküüned ja –ripsmed.

Lisaks Barbie’le kasvab peres veel kaks last – pojad Michael (8) ja Mantana (4) –, kuid üksikemal jätkub siiski piisavalt aega, et kujundada tütre parukaid ja lisada tema kostüümidele litreid jm säravat.

«Mulle meeldiks, et ta jätkaks võistlustel käimist, see on hea hobi ja hoiab teda pahandustest eemal. Ta saab ise valida oma kostüümid ja välimuse, ma pole talle kunagi surunud peale midagi, mis tekitab temas ebamugavust,» sõnas Pavey. «Me ei käi võistlustel kunagi ilma päevituseta – see poleks seda väärt. Vahel laseme kunstpäevituse mõnes salongis teha, vahel teen seda ise, sõltuvalt sellest, kuidas rahaline seis lubab. Ja see meeldib talle.»

«Mulle meeldib laval olla, uusi kostüüme ja kleite kanda. Mulle meeldib ka kroone võita,» ütles Barbie.

Kui varemalt käidi võistlustel lausa korra nädalas, siis nüüd käivad nad umbes korra kuus. Kuna lisaks tütre välimusele kulub raha ka muusikale, erinevatesse linnadesse sõitmisele ja võistluste osalustasule, on ema-tütar pidanud võistlustel käimist vähendama.

Väljaspool võistlusi ei luba Samantha Pavey oma tütrel teha võltspäevitust, kanda kunstküüsi ega end meikida. Ta rõhub pigem loomulikule ilule.

Vaata Barbie pilti siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles