Veebileht, mis lubab naisel luua ideaalmehe

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Tutvumisleht iDreamofU.com laseb naistel kujundada oma unelmate Christian Grey – naine saab valida mehe näokuju, silmavärvi jm välimusega seonduvat – ning seejärel pakub veebileht naisele võimalikke meessoost kaaslasi, kes on end samal veebilehel kasutajaks registreerinud.

Tutvumislehe eesmärgiks on see, et iga naine leiaks oma ellu mehe, keda ta peab ideaalseks ja kellega kohtumisest on ammu unistanud, kirjutab YourTango.

Need, kes ei soovi ise ideaalmeest kujundada, võivad valida sadade meeste hulgast rubriikidest «igapäevased sobivused» või «peaaegu nagu kuulsused».

iDreamofU.com ei keskendu ainult mehe välimusele. Kui naine on oma ideaalmehe välimuse paika pannud, esitab veebileht hulga küsimusi mehe iseloomu kohta, mis peaks suurendama võimalust, et potentsiaalne kaaslane on tõepoolest ideaalilähedane. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles