Teaduslikult tõestatud viisid, kuidas mehe südant võita

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Armumine pole sugugi suvaline tegevus, nagu filmidest võib tunduda. Armumise taga on tegelikult suur teadus. Hea uudis on see, et armuda on tegelikult väga lihtne. 

Kui sa pole veel õiget kaaslast leidnud või soovid praegusesse partnerisse uuesti armuda, siis siin on mõned lihtsalt teaduslikult tõestatud viisid, kuidas kallimat võluda, kirjutab RedBook Magazine.

  • Hoia silmsidet

Kui sulle vaadatakse sügavalt silma, tekib tunne, et sinu eest hoolitsetakse ja sinu vastu tuntakse huvi. Teadlased on kindlaks teinud, et armunud hoiavad vestluse ajal silmsidet 75 protsenti ajast. Põhjus on väga lihtne: silmside suurendab kahe inimese vahelist intiimsust.

  • Ole tähelepanelik kuulaja

Me kõik soovime, et keegi meid kuulaks, see on väga meeldiv, kui inimesed ilmutavad meie vastu huvi. Ära räägi alalõpmata endast. Isegi, kui mees räägib ainult aktsiaturust või spordist, esita tema jutu kohta küsimusi ja ilmuta oma siirast huvi tema vastu. Sa ei pane tähelegi, kuidas mees sinusse armub.

  • Kiida teda

Kui partneri elus toimub midagi head, näiteks ta saab ametikõrgendust, tekita temas tunne, et sa oled tema üle uhke. Kui sa seda ei tee, ootab teie suhet ees raske aeg, sest 48 protsenti lahutanud inimestest sõnas ühe küsitluse käigus, et tundsid suhtes puudust partneri kiitusest. Kui ta teeb midagi, millega sa rahul oled, väljenda oma tänulikkust. Võib-olla teeb mees sulle komplimendi vastu.

  • Naerata

Naeratamine muudab sind mehe silmis atraktiivsemaks ja inimestele meeldib olla õnnelike kaaslaste seltskonnas. Nii lihtne see ongi. Ole julge ja naerata mehele. 

  • Puuduta teda rohkem

Ekspertide hinnangul suurendab füüsiline puudutus rahuolu suhtes. Puudutamine tõstab mugavustunnet ja intiimsust. Puuduta ise meest rohkem ja lase temal ka sind puudutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles