Karulaugu-juustu quesadilla'd šašlõki juurde

FOTO: Kerlin Ledis

Käes on karulaugu aeg – maitsev ja nii tervislik. Sobib nii suppidesse, salatitesse kui pesto valmistamiseks. Talleggi toidublogija Kerlin Ledis pakub välja ühe eriti mõnusa kiire ampsu uue broileri kintsulihast valmistatud šaslõki kõrvale, kus lisaks karuluagule on veel juustu ja tomatit.

Karulaugu-juustu quesadilla'd

4 portsjonit 

30 minutit

Vaja läheb:

  • 4 suurt tortiljat
  • 100 g riivjuustu
  • 4 spl vürtsikat tomatikastet
  • 2 suurt tomatit
  • suur punt karulauku

Määri tortiljad tomatikastmega. Kata 2 tortiljat riivjuustu, viilutatud tomatite ja hakitud karulauguga. Aseta teised tortillad nende peale. Küpseta grillil või ahjus grillrežiimil mõlemalt poolt paar minutit. Lase veidi jahtuda ja lõika tortiljad neljaks ning serveeri šašlõki juurde.

Tagasi üles