Oled kutsutud pulma – mida selga panna?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pole midagi imelisemat kui kahe inimese vaheline armastus. Armastust peetakse ülevaimaks tundeks, mida inimene võib kogeda. Tihtipeale viib armastus nii-öelda ametliku kinnituseni – pulmani. Nii võidki ühel päeval oma postkastist leida sõprade, heade tuttavate või sugulaste saadetud pulmakutse, kirjutab osta.ee moeblogi

Heameel teiste õnne üle tipneb lõpuks kerge paanikaga – mida pulma selga panna? Olen isegi pulmades käies näinud, kuidas mõni pulmakülaline on rohkem paabulinnu sulis kui pruut ise. Ehk sellest johtuvalt reegel – lase pulmas pruudil olla pruut! Ära katsu teda üle trumbata! See on tema päev. Küll ühel päeval tuleb Sinu päev või kui asju teise külje pealt vaadata – siis tegelikult on iga päev  s i n u  päev, aga see on juba tõlgendamise küsimus.

Kõigepealt selgita välja, kus pulm toimub. Kas tegu on traditsioonilise maal toimuva pulmaga, kus pruut mähib «titte», peig raiub puid ning külalised on haaratud kõikvõimalikesse tobedatesse ja jaburatesse pulmamängudesse? Andke andeks need, kes selliseid asju naudivad. Sellises pulmas pea silmas, et sul oleks mugav ja mõnus. Hoidu mikrominist, mis kusagil peokeerises juba kerge kummarduse peale sul kõik paljastab. 

Mõtle ka jalanõude valiku peale – kui tead, et ees on ootamas pikad jalutuskäigud näiteks mere või järve äärde, siis kontsakingad vajuvad maa sisse, mis teevad edasiliikumise võimatuks ja rikuvad ka kingad. Suure tõenäosusega kõnnid sihtpunkti paljajalu, kingad näpu otsas. Sellise olukorra vältimiseks võta kaasa madalad jalanõud või vali täistallaga kingad. Maapulma puhul võta kindlasti kaasa ka sääsetõrje vahend kui sa just ei ole masohhist ning ei naudi, et mõrtsuksääsed sind vaikselt verest tühjaks imevad. Külma kaitseks haara kaasa kardigan.

Väljapeetumas mõisapulmas vali selga see, mida su hing ihkab ja milles ennast hästi tunned. Kõikvõimalikud kokteilkleidid ja haldjalikud maksikleidid on siin omal kohal. Kindlaid reegleid pole, peale selle, et valge värv jäta pruudile ning soovituslikult võiks hoiduda rangest kostüümist. Lähtu sellest, mis sinu kehakujuga parimini sobib ning milles sa ennast mõnusalt ja enesekindlalt tunned.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles