Naine küsib: mida mehe käitumisest arvata?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Segaduses naine uurib Perefoorumis, kuidas tõlgendada mehe käitumist. Nimelt on varem sotsiaalmeediat põlanud mees hakanud Facebooki vahendusel suhtlema võõraste naistega.

Nimelt hakkas paar-kolm kuud tagasi mu mees käituma imelikult - hoidis kramplikult telefoni enda ligi ning isegi siis, kui alumisele korrusele läks, tuli poole trepi pealt tagasi, et mahaununenud telefon kaasa haarata. Siis ei lubanud ta äkitselt mind enam oma arvutisse (ma ei viitsinud enda arvutit iga kord lahti teha, kui oli vaid korraks vaja netti minna). 

Kuna selline olukord kestis, hakkasid ligi hiilima igasugused kahtlased mõtted. Mehelt otse küsides, mis tema käitumise põhjus on (sest varem polnud see probleemiks, kui ma tema arvutis käisin või ta telefon minu ligidusse maha jäi), reageeris ta üsna äkiliselt ning hakkas hoopiski mind süüdistama, et meelega tüli otsin.

Mingi aeg hakkas mu sotsiaalmeediapõlgurist kaasa aga usinalt Facebooki kasutama. Varasemalt ta helistas või saatis sms’i, aga äkki saatis mulle sinna pidevalt sõnumeid. Jällegi, küsides, mis tema käitumise muutuse taga on, asus ta end kaitsma.

Kuna hing ei andnud rahu, sest ma tunnen oma meest kümneaastase kooselu järel päris hästi, otsustasin tema Facebooki sisse logida ja vaadata, kellega ta vestleb. Kuna ta kustutas vestlused, siis ma peale ühe-kahe lause vestluste sisu ei näinudki ja ei saanud vestlustest aru, aga rääkis ta kahe tüdrukuga. 

Kui temalt selle kohta küsisin, siis esiti süüdistas mind nuhkimises (jah, olen selles süüdi) ja hakkas jälle ennast kaitsma - a'la vahel suhtlen jah nendega, lihtsalt niisama räägime jne. Kui küsisin, miks ta vestlused ära kustutab, kui see lihtsalt süütu vestlus on, siis ütles, et ta ei ole tahtnud minuga tülli minna.

Siiani on ta olnud superhea ja toetav kaasa, aga järsku selline muutus. Milline mulje teile sellest loost jääb?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles