Naine mõtles välja omapärase väljakutse, et hirmudest üle saada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Michelle Poler on New Yorgis elav kunstnik, kellel on palju hirme. Selleks, et hirmudest üle saada ja elu täiel rinnal nautida, mõtles naine välja projekti «100 päeva ilma hirmuta».

«Mind ajendas seda väljakutset tegema mitte see, et ma loobun oma kontrollitud eluviisist, vaid frustratsioon, et ma ei elanud ega nautinud elu täiel rinnal,» kirjutab naine oma veebilehel. «Kuna tundmatu on mulle viimase paari kuu jooksul pakkunud palju rohkem rahuldust kui tuttav, olen valmis lahti laskma ja astuma vastu oma suurimatele hirmudele, üritan olla võimalikult haavatav ja nautida seda kogemust.»

Tema hirmud võivad teistele tunduda tühised, aga see pole sugugi Poleri väljakutse eesmärgiks. Loodetavasti inspireerivad videod, kus ta räägib oma kogemustest, ka teisi oma hirmudele vastu astuma, sest siis võib avastada, et mujal on rohi tõepoolest rohelisem.

Ta on juba näiteks lasknud omale kõrvaaugud teha, suitsetas esimest korda elus, lasi oma bikiinipiirkonda vahatada, andis verd, esines avalikus kohas jne. 

Vaata kokkuvõtet esimesest kuust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles