Tootja hoiatab: värvipliiatseid ei tohiks kasutada silmapliiatsi asemel

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud noored naised on hakanud kasutama värvipliiatseid silmapliiatsi asemel, kuid värvipliiatsite tootja Crayola pole sellega sugugi rahul.

Mitmed välismaised ilublogijad soovitavad leotada värvipliiatsit veidike aega kuumas vees ja kasutada seejärel värvipliiatsit silmapliiatsi asemel, kuna paljud värvilised pliiatsid ei sisalda toksilisi aineid. Tegelikult pole asi aga nii lihtne, kirjutab Time.

Värvipliiatseid tootev ettevõte Crayola kirjutab oma kodulehel, et värvilised pliiatsid pole siiski mõeldud meikimiseks ja nemad ei garanteeri omalt poolt, et värvipliiatsitega silmade värvimine on täiesti ohutu. 

«Kuigi meie tooted ei sisalda mürgiseid aineid, ei soovita me neid kasutada huulepulga, silmapliiatsi või mõne muu meigitoote asemel. Meie pliiatsid pole loodud, testitud ega heaks kiidetud nende tegevuste jaoks,» märkis ettevõtte oma avalduses. 

Ilublogija Rclbeauty101 on üks paljudest, kes on oma Youtube'i kanalis avaldanud videoõpetuse, kuidas värvipliiatsite abil silmi värvida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles