Kerli Dello: kui oled üksi, pead lihtsalt meesteasjad ka ära tegema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Dello
Kerli Dello Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Paar nädalat tagasi viibis Kerli Dello (38) kaks nädalat kaitseväe õppustel Siil, sest ta töötab eelmise aasta septembrist kaitseväe teavituskeskuses. «Ma pean ennast daamiks, aga see ei piira mu huvisid härrade asjade ja tööde vastu,» lausus ta Naistelehele.

Kerlil on olnud ka teisi huvisid, mida paljud esimese hooga väga naiselikuks ei pea. Näiteks oli tal unistus hakata automaaleriks, kuid kool jäi kiire töötempo tõttu pooleli. Oma korteris on ta korduvalt teinud remonti ja ka maakodus tuli köögimööbel ise valmis ehitada. «See kõik on vist emapiimaga kaasa saadud, vanemad ootasid poega,» naerab ta. 

Lahutatud ja praegu üksiku naisena peab Kerli ise kõigega hakkama saama. «See on paratamatus. Ma pole muidu üldse abi paluv inimene. Sõbrad ka teavad, et kui juba abi küsin, on asjad ikka väga kehvasti. Katsun alati ise hakkama saada. Kui oled üksi, pead lihtsalt meesteasjad ka ära tegema - muud ei jää üle.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles