Sofia Vergara paljastas, mida tema on meeste kohta õppinud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: © Luis Martinez / AFF-USA.COM/AFF/EMPICS Entertainment

Paljud teavad Sofia Vergarat eelkõige seksika Gloriana seriaalist «Moodne perekond», kuid 42-aastane näitlejanna on tegelikult palju enamat kui kauni välimusega telestaar. Reaalses elus on Vergara sama aus ja otsekohene kui tema tuntuim tegelaskuju Gloria.

Vergara abiellub peagi näitleja Joe Mangianelloga ja naise sõnul sai ta kohe aru, et Joe on tema jaoks see üks ja õige, kuna nende suhe oli «lihtne», kirjutab RedBook.

«Ma sain lõpuks aru, et suhte kallal ei pea nii palju vaeva nägema. Alates sellest hetkest, kui me tutvusime, on kõik olnud väga lihtne. Ma olen üsna skeptiline. Kas see on normaalne, et me oleme üheksa kuud koos olnud, kuid pole kordagi tülitsenud?» küsib Vergara.

Foto: © Luis Martinez / AFF-USA.COM/AFF/EMPICS Entertainment

Kui Vergaralt küsida, kuidas ta hoiab suhteid pingevabadena, vastas naine, et pärast 40. aastaseks saamist, mõistis ta olulist tõde: «Olen õppinud, et mehel tuleb lasta mees olla. Ma usun, et on väga tähtis mitte üritada ühtegi asja mehelt üle võtta – isegi siis, kui oled veendunud, et saaksid temast paremini hakkama. Kui sa ei lase tal asju omamoodi teha, lood nõiaringi ja saad ainult viriseda, et mees ei tee midagi.»

Üks asi, mille üle Vergara aga viriseb, on trenni tegemine. «Ma vihkan trenni! Ma teen pilatest. Ma olen enne trenni, trenni ajal ka ja pärast seda pahas tujus, sest ma tean, et pean varsti uuesti trenni tulema. Küsin sageli Joelt, miks inimesed väidavad, et trenn tekitab neis hea tunde. Ma tahaks pigem koju minna ja pikutada,» tunnistas Vergara.

Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS

Vergara poeg Manolo sündis siis, kui naine oli 20-aastane. Nüüd arvab Vergara, et tal poleks midagi teise lapse vastu. «Joe on minust noorem, ta on 38. Tal pole ühtegi last. Kuidas ma saaksin talle «ei» öelda? Ma olen talle öelnud, et kui me tahame last saada, tuleks seda nüüd teha, sest ma ei taha 50. aastaselt vastsündinuga tegeleda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles