Iluhooldustoimingud, mida mehed võiksid naiste arvates teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Enamasti tähendab «iluhooldus» meeste puhul ainult habeme ajamist. Mõni julgem mees kasutab ehk ka näokreemi või juuksehooldustooteid, kuid sellega kipub asi piirduma.

Portaal Huff Post uuris aga oma naissoost lugejatelt, milliseid iluhooldusprotseduure võiksid mehed naiste arvates regulaarselt teha.

  • Pikkade nina- ja kõrvakarvade piiramine

Üsna raske on meessoost vestluspartneriga rääkida, kui sa ei suuda keskenduda muule kui tema ninast või kõrvadest välja turritavatele karvadele. Ja ärge unistage, et naised tahavad sellistesse kõrvadesse mesimagusat juttu sosistada.

  • Inetute kulmude korrastamine

Mees ei pea kulmude korrastamiseks minema ilusalongi, aga kui mehel on silmatorkavad ja kergesti sassi minevad kulmud, siis võiks nende hooldamiseks ka õiged vahendid soetada. Või laenata aeg-ajalt naise pintsette.

  • Naha koorimine

Modell ja näitleja Shaun Ross ütles ühes intervjuus, et meestel pole vaja hinnalisi ilutooteid, et eemaldada mustust ja surnud naharakke, piisab ka kodus valmistatud kehakoorijast. Ross ise eelistab soolaga valmistatud kehakoorijaid.

  • Regulaarne niisutava kreemi ja päikesekaitsekreemi kasutamine

Ka meeste nahk vajab kaitset nii külma kui kuuma eest. Kui ilmad on suviselt soojad, tasuks alati kasutada päikesekaitsekreemi.

  • Silmaümbruse kreem

Mitmed naised tunnistasid, et nende mehed on liiga uhked tunnistamaks, et neil on samuti vaja silmade ümbruses oleva õrna naha jaoks loodud kreemi ja kasutavad seetõttu salaja naiste kreeme. Tegelikult võiksid mehed end kokku võtta ja täitsa eraldi kreemi soetada.

  • Küünte ja jalgade eest hoolitsemine

See tähendab kreemitamist, küünte lõikamist ja loomulikult õiget jalahooldust. Jalgadele võiks aeg-ajalt teha jalavanni, mis pakuks väsinud jalgadele leevendust ja muudaks jalgadel oleva naha pehmemaks. Eriti suurt tähelepanu tasuks pöörata kandadele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles