Tippjuuksuri soovitused suviseks juuksehoolduseks

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvi!
Suvi! Foto: SCANPIX

Tippjuuksur Janar Pungar annab vihjeid suviste soengutrendide kohta ning jagab lihtsaid juuksehooldussoovitusi.

«Algava suve soengutrendid on pigem lihtsad. Teemas on hooldatud, voogavad ja terved juuksed,» sõnab Janar. «Värvidest on moekad nii päikesepleegituse stiilis värvitehnikad kui ka sillerdav vesihall toon. Trendikad on nii pikad kui ka lühikesed juuksed, mida muudetakse elavamaks tütarlapseliku tuka abil.»

Küsimusele, millised juuksetooted võiksid iga naise buduaari kuuluda, vastab Janar, et õige juuksehoolduse aluseks on alati peanaha ja juuksetüübi järgi valitud šampoon ning palsam. «Lisaks soovitan kaitsva ja niisutava faktoriga pähejäetavat palsamit, kuna kõik pähejäetavad tooted kaitsevad ilmaolude eest paremini kui mahaloputatavad.»

Millist trikki soovitaks proff aga koduseks juuksehoolduseks? «Kõige lihtsam nipp, mida inimene saab kodus ise teha, on pärast juuste šampooniga pesemist neid enne palsami panekut rätikukuivaks kuivatada. Miks? Sest liigne vesi juustes lahjendab palsami ning maski mõju ehk toode ei pruugi anda sajaprotsendilist tulemust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles