Galerii: MAX&Co. esitles kevadsuvist kollektsiooni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel neljapäeval, 14. aprillil toimus Tallinnas MAX&Co. kaupluses, Pärnu mnt. 12 uue kevadsuvise kollektsiooni esitlus. Külalisi ootasid soodsad pakkumised, väikesed üllatused ja kevadiselt värske õhkkond.

MAX&Co. kaubamärk on tuntud ja tunnustatud, pakkudes igale maitsele kvaliteetseid rõivaid. Dünaamilised ja pisiasjadeni läbimõeldud kollektsioonist leiab igaüks endale midagi sobivat. Need on rõivad, mis panevad teid eksperimenteerima ikka uuesti ja uuesti, samas jäädes kindlaks oma ainuisikulisele stiilile.

MAX&Co. 2015. aasta kevadsuvine kollektsioon on saanud inspiratsiooni suurlinnade tänavakunstnikest. On värve, kirge, klassikat – nii nagu igal kunstnikul on oma käekiri, nii on ka MAX&Co. igal rõivaesemel oma (kunsti)lugu. Fookuses on lihtsus, vabadus, kihilisus ja loomulikult kvaliteet. Sina, kes Sa julged olla trendikas, stiilne ja vaba lase end MAX&Co. uuel kollektsioonil üllatada!

Foto: MAX&Co.

MAX&Co. on 1986. aastal loodud naisterõivaste kaubamärk, mis kuulub Itaalia ühte suurimasse moekontserni Max Mara Fashion Grupp. Maailmas on umbes 450 MAX&Co. esinduskauplust 50 riigis nii Euroopas kui ka mujal maailmas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles