Juuksevärv võib reeta, kui seksuaalne inimene sa oled

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi naised võivad ise ju üritada varjata seda, mis toimub nende magamistoas, võivad juuksed siiski naiste eelistusi reeta. Nimelt on kindlaks tehtud, et juuksevärvi põhjal saab teada, kui seksuaalne inimene on.

Punapead seksivad kõige tihemini

Hamburgi teadusinstituudis tehtud uuring paljastas, et naise voodielu on otseselt seotud tema juuksevärviga ja punaste juustega naised on seksuaalselt kõige aktiivsemad, kirjutab RedBook. Punapäid peetakse ka kõige seksikamateks ja ihaldusväärsemateks. Teadlased ei oska täpselt selgitada, miks see nii on, kuid üks võimalik selgitus on see, et punane värv sümboliseerib viljakust. 

Blondide elu on kõige lõbusam

Suurbritannias tehtud uuringust selgus, et 36 protsenti uuringus osalenud meestest (keda oli 1500) on arvamusel, et blondid on magamistoas kõige seiklushimulisemad.

Brünetid on parimad voodikaaslased

Ühe küsitluse käigus tehti kindlaks, et brünetid naised võivad partnerite osas üsna valivad olla, mis tähendab, et päris igaüks nende magamistuppa ei pääse. Teisest küsitlusest tuli välja, et brünetid on parimad voodikaaslased - seda väitsid 53 protsenti küsitluses osalenutest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles