Naine pani abikaasa üllal eesmärgil internetis müüki

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Katie Bouyea ei olnud emadepäeval eriti õnnelik, kuna tema abikaasa Chris unustas sootuks ära, et käes on emadepäev. Florida osariigis elav Katie otsustas, et on viimane aeg mees internetis müüki panna.

Ta postitas Facebooki järgmise teate: «Müün abikaasat, hea pakkumine. Kaasa ei vaevunud mulle head emadepäeva soovima ega teinud selle päeva puhul midagi erilist. Ühe naise prügi on teise aare. Mehel on kaheksa aastat abielukogemust, seega ta on n-ö kasutatud. Kätte saab Jupiteri linnast.»

Tegelikult on Katiel väga üllas eesmärk: ta kogub nimelt raha oma sõbranna heaks, kelle poeg põeb amütroofilist lateraalskleroosi (ALS), vahendab RedBook. Katie selgitas, et tema sõbranna pojal diagnoositi haigus seitse kuud tagasi ja naine on meditsiiniarvete eest võlgu üle 20 000 dollari.

Katie Bouyea loodab, et tema mehe eest makstakse kõrget hinda. Muide, see idee pärineb tegelikult mehelt endalt, kes ütles: «Minu jaoks on see naljakas ja me üritame ju head teha.»

Jäi selgusetuks, kas kõrgeim pakkuja saab mehe reaalselt ka endale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles