Kuidas vältida tumedaid silmaaluseid?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sul on sageli silmaalused tumedad ja isegi peitekreemiga on neid keeruline varjata? Põhjuseks võib olla see, et sa ei maga piisavalt või hõõrud liiga sageli silmi, kuid lisaks neile on veel mõned asjad, mis võivad silmaaluseid tumedamaks muuta.

Nahaarst Ellen Marmur tõi välja kolm levinud põhjust, miks võivad silmaalused tumedad olla, kirjutab Women's Health Magazine.

1. Veekindel ripsmetušš

Veekindla ripsmetuši eemaldamiseks peab sageli silmi rohkem hõõruma ja see ärritab silmade ümbruses olevat õrna nahka. Eelista pigem ripsmetušše, mis ei ole veekindlad ja mida on kergem maha võtta.

2. Kunstripsmed

Kunstripsmed kinnitatakse laugudele spetsiaalse liimi abil, mis võib tekitada allergilise reaktsiooni. Selle tulemusel on silmad ärritatud ja silmade ümbruses olev nahk võib olla tumedam kui tavaliselt. Kõige mõistlikum oleks kunstripsmeid vältida. 

3. Ujumisprillid

Ujumisprillid on väga tugevalt silmade ümber, tekitades justkui vaakumi ja see võib nahka ärritada. Eelista selliseid ujumisprille, mis on veidike laiema disainiga ega kinnitu niivõrd tugevalt silmade ümber. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles