Viis asja, mida mees kõige esimesena naise juures märkab

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled kunagi mõelnud, mida mehed sinu juures kõige esimesena tähele panevad? See küsimus painab paljusid naisi, seega siin on väike pilguheit meeste mõttemaailma.

Style Caster tõi välja viis asja, mida mehed kõige esimesena naiste juures märkavad.

  • Juuksed

Pantene viis meeste seas läbi uuringu, millest selgus, et juustele tasub tõesti raha kulutada. Koguni 74 protsenti meestest märkavad naisi just tänu juustele ja 44 protsenti meestest sõnas, et juuksed on tõesti esimene asi, millele nad tähelepanu pööravad. Juuksed mõjutavad mehi lausa nii palju, et meeste sõnul läheneksid nad baaris pigem naisele, kel on kaunis soeng kui naisele, kes kannab madala dekolteega pluusi.

  • Riided

Samast uuringust tuli välja, et 26 protsenti meestest märkavad naised riideid enne kui näiteks naise jalgu (25 protsenti meestest) või meiki (4 protsenti meestest).

  • Naeratus

Tutvumisleht Match.com viis oma kasutajate seas läbi küsitluse, millest selgus, et naise naeratus suudab mehe kiirelt ära võluda. Koguni 88 protsenti vastanutest sõnas, et naise naeratus avaldas neile esimesel kohtingul tõeliselt muljet. Manchesteri ülikooli teadlased on aga tuvastanud, et veelgi suurema edu toob see, kui naine kannab ka punast huulepulka.

  • Hügieen

Kõige eemaletõukavamad asjad esimesel kohtingul on ebameeldiv hingeõhk, kehalõhnad ja räpased küüned, selgus veebilehe Match.com uuringust, milles osales 35 000 kasutajat. Kui soovid partneriga ka pärast esimest kohtingut suhelda, pööra hügieenile tähelepanu.

  • Silmad

Lõpetuseks üks huvitav fakt: 70 protsenti meestest vaatavad esimese asjana naise silmi, kuna need loovad hea esmamulje. Silmadele järgnevad naeratus ja seejärel rinnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles