Ettevõtlikud naised tunnustavad tublisid vanavanemaid

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanaema lapselastega. Pilt on illustratiivne.
Vanaema lapselastega. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiooni (EENA) Tartu klubi tänab ja tunnustab vanavanemaid, kes kasvatavad lapselapsi ilma lapselaste vanemate toeta. Tänuüritus tublide vanavanemate auks toimub teisipäeval, 12. mail kell 18 Tartus Tähtvere Päevakeskuses (Veski tn 35).

Sel aastal on tunnustatuteks Aili Kärner Tähtvere vallast Märjalt ning Maie ja Ants Koosa Ülenurme valla Lepiku külast.

Kõik vanavanemad soovivad oma lapselastele pakkuda tuge, hoolt ja armastust. Mõnikord juhtub elus aga nii, et vanavanemad, kes on oma lapsed üles kasvatanud, saavad uuesti justkui vanemateks – see on siis, kui oma vanemad on erinevatel põhjustel lapselaste kasvatamisest kõrvale jäänud. Siis saavad vanavanematest lapselastele kõige lähedasemad inimesed, kelle peale loota ja kes oma elu jäägitult neile pühendavad.

Esmakordselt tunnustasid EENA Tartu klubi ettevõtlikud naised  tublisid vanavanemaid 2009. aastal ja tänaseks on sellest saanud ilus traditsioon. Ühisesse kohvilauda on kutsutud ka eelmistel aastatel tunnustatud vanavanemad oma lapselastega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles