Selgub Tallinna 2010. aasta kuumim ja seksikaim tudengimees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peagi selgub Tallinna kuumim ja seksikaim “Tudengimees 2010”
Peagi selgub Tallinna kuumim ja seksikaim “Tudengimees 2010” Foto: Tudengimees

Juba sel kolmapäeval selgub Tallinna kuumim ja seksikam Tudengimees 2010.

Kolmapäeval, 29. septembril selgub Club Hollywoodis Tallinna tudengipäevadel Tudengimees 2010, alateemaga Mehed Pardal.

Võistlustulle lähevad noormehed pealinna kuuest erinevast üli- ja kõrgkoolist. Tudengimehe valib prominentne ja auväärne viieliikmeline žürii. Lisaks Tudengimees 2010-le  selgub ka rahva lemmik.

Kolmapäeval astuvad mehed üles tutvustavas rammu- ja meremehe voorudes.


Kuumad tudengimehed on juba alustanud treeninguid ja tehtud on juba ka üks kõva soojendus enne finaalüritust Tudengipäevade warm-upil.

Tudengimehed käisid  Action Weeki raames Livehouse`i sukeldumiskoolitusel, kus üheskoos avastati veealust maailma ning prooviti sukelduja elu. 

Spordiklubi Sparta andis Tudengimeestele võimaluse saada parimaid õpetussõnu ja lööginippe Euroopa taiboksi meistrilt Kevin Rennolt ning maha peeti ka üks pöörane ja tuline laser-show Megazonis, kus proovile pandi nii vaimne kui ka füüsiline tugevus. Selleks korraks on seiklused läbi, kuid kõige põnevam elamus ootab neid alles ees.
 

Tudengimees 2010 kandidaadid on Aurel Mustjatse Tallinna Tehnikaülikoolist, Erki Mändmets Tallinna Ülikoolist, Hardo Hanson Tallinna Tehnikakõrgkoolist, Mauro-Mark Musting Tallinna Pedagoogilisest Seminarist, Aleksandr Stepanov Mainori Kõrgkoolist ja Margus Kaerma Eesti Mereakadeemiast.


Show algab Club Hollywoodis pärast keskööd ning uksed avatakse 23:00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles