Tippmodell Miranda Kerr paljastas omapärased ilusaladused

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miranda Kerr.
Miranda Kerr. Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Kui keegi teeks sulle pakkumise, et homme hommikul ärgates võiksid sa välja näha nagu Miranda Kerr, kas võtaksid pakkumise vastu? Kui asi käiks nii lihtsalt, siis ilmselt küll. Ent tippmodell avaldas mõned oma ilusaladused ja tuleb tunnistada, et need tunduvad olevat üsna igavad.

Hiljuti antud intervjuus rääkis Kerr näiteks seda, et joob kohvi asemel kummeliteed. «Kui ma õppisin tervisliku toitumise kohta, sain teada, et kummel aitab organismi puhastada ja mõjub kehale väga hästi. Joon kummeliteed kohvi asemel, kuna maitse on üsna sarnane,» vahendab Cosmopolitan.co.uk Kerri sõnu.

Xposure
Xposure Foto: XPOSURE

Tippmodell jätkas oma veidrast menüüst rääkimist ja sõnas, et joob tavalise piima asemel hoopis kitsepiima, kuna kitsepiimast saab organism kergemini kaltsiumit. Mee asemel kasutab imekaunis naine vahtrasiirupit.

Modelli Instagrami kontol on aga eelmisest nädalast foto, kus Kerr sööb friikartuleid ja hamburgerit. Taoline foto ajas kuulsa naise fännid lausa pöördesse, ent Kerril on asjale lihtne selgitus: toitumises tuleb leida tasakaal. «Keha eest tuleb hoolt kanda ja kehale tuleb õigeid toitaineid pakkuda, siis on ka enesetunne hea,» ütles Kerr. 

Xposure
Xposure Foto: XPOSURE

Naine soovitas proovida ka Jaapani nõelravi massaaži matte ja tema sõnul on kõvasti abi ka treeningmasinast, kus inimene ripub pea alaspidi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles